Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City Tirol United
4-3-3 Flügel Tactiek smv
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 49.5
matig Schieten solide
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Marsiliano geeft de bal voor. Voorintholt kopt de bal weg. Stein met een sublieme pass. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:1

7e minuut.
Ulrich is nu in balbezit. Ulrich passt de bal met de wreef. Gray geeft een lange en hoge pass. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leal trapt de bal weg. Stein kopt de bal weg. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:2

10e minuut.
Dragu passt de bal in één keer door. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal in één keer door. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein passt de bal zonder na te denken. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:3

17e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal met de wreef. Tenazes onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robacki neemt de hoekschop. Carewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marsiliano speelt de bal door. Ulrich rent richting de bal. Stein met een sublieme pass. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stein kopt de bal weg. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal zonder na te denken. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een lange en hoge pass. Robacki is nu in balbezit. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Leal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:4

41e minuut.
Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Secolo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walewski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. van der Hulst komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 70%, Tirol United 30%.
Honeycomb City - Tirol United 0:4

53e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein passt de bal in één keer door. Secolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Parti met een snelle inworp. Bulidža rent richting de bal. Bulidža geeft de bal voor. Kubala maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Hulst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Robacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robacki speelt de bal door. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:5

63e minuut.
Ćwiacz komt het veld opgelopen. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dragu passt de bal zonder na te denken. Robacki speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:6

87e minuut.
Marsiliano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stein de bal onder controle te krijgen. Stein geeft een hoge lob. Secolo rent richting de bal. Walewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gray kopt de bal weg. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een hoge lob. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Tirol United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 63%, Tirol United 37%.
Honeycomb City - Tirol United 0:7