Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MacanPutih Fc Kult Vum Rot FC
plan b Tactiek DEF
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 36.9
good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
España met een sublieme pass. Syahbani rent richting de bal. Syahbani passt de bal zonder na te denken. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Krishna bokst de bal weg.

7e minuut.
Luntraru passt de bal met de wreef. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hutagaol rent richting de bal. Lesur onderschept slim de pass. Lesur passt de bal zonder na te denken. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur passt de bal zonder na te denken. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 0:1

33e minuut.
Hutagaol is nu in balbezit. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 50%, Kult Vum Rot FC 50%.
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 0:2

50e minuut.
Inworp. Nur`afiq komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Diponegoro komt het veld opgelopen. Solehan komt het veld opgelopen. Prinanto komt het veld opgelopen. Abu komt het veld opgelopen. Mintohardjo komt het veld opgelopen. Gofur komt het veld opgelopen. Ragaman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Prinanto geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdul-Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Leksono geeft de bal voor. Kuncoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Leksono probeert naar een medespeler te passen. Numfor met een sublieme pass. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel. Ragaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 1:2

78e minuut.
Lesur kopt de bal weg. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahbani passt de bal in één keer door. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Kareth komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor verovert de bal door een tackle van achteren. Numfor met een sublieme pass. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Ragaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fellmann is nu in balbezit. Fellmann passt de bal zonder na te denken. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 1:3

88e minuut.
Prinanto probeert naar een medespeler te passen. Lesur is nu in balbezit. Lesur probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim schiet op doel. Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 43%, Kult Vum Rot FC 57%.
MacanPutih Fc - Kult Vum Rot FC 1:4