Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC MacanPutih Fc
DEF Tactiek plan b
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 43.8
adequate Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim passt de bal in één keer door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 1:0

6e minuut.
Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko geeft de bal voor. Daar is Widodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kandaga rent richting de bal. Gaburro verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu geeft een lange en hoge pass. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro schiet op doel. Ragaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Siahaan geeft een lange en hoge pass. Kuncoro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Randiš de bal onder controle te krijgen. Gaburro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburro haalt uit met een fantastische trap. Ragaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
España bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro speelt de bal door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Nur`afiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 2:0

18e minuut.
Syahbani rent richting de bal. Syahbani passt de bal zonder na te denken. Randiš is nu in balbezit. Gaburro verovert de bal door een tackle van achteren. Gaburro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Widodo geeft een hoge lob. Numfor kopt de bal weg. Daar is Randiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 2:1

23e minuut.
Lesur met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdul-Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rahim schiet op doel. Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 3:1

25e minuut.
Gociu rent richting de bal. Gaburro onderschept slim de pass. Gaburro passt de bal met de wreef. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Widodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok is nu in balbezit. Widodo begaat een overtreding. Widodo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Syahbani geeft een hoge lob. Randiš kopt de bal weg. Klungelig pakt Sadlok de bal. Pribadi is nu in balbezit. Pribadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lesur is nu in balbezit. Widodo geeft een hoge lob. Kandaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandaga geeft de bal voor. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 54%, MacanPutih Fc 46%.
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 4:1

49e minuut.
Klungelig pakt Yuliansyah de bal. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sirait komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Numfor kopt de bal weg. Klungelig pakt Randiš de bal. España is nu in balbezit. Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fellmann kopt de bal weg. Baldo Bento met een sublieme pass. Klungelig pakt Siahaan de bal. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prinanto komt het veld opgelopen. Hamdani komt het veld opgelopen. Diponegoro komt het veld opgelopen. Mintohardjo komt het veld opgelopen. Gofur komt het veld opgelopen. Krishna komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Gociu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor geeft een hoge lob. Gaburro rent richting de bal. Gaburro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 4:2

61e minuut.
Solehan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Leksono passt de bal zonder na te denken. Numfor probeert de bal aan de voet te houden. Sudjatmoko probeert naar een medespeler te passen. Diponegoro heeft problemen om de bal te vangen. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cechetto komt het veld opgelopen. Solehan neemt de hoekschop. Pribadi speelt de bal door. Sudjatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudjatmoko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 5:2

72e minuut.
Cechetto speelt de bal door. Numfor is nu in balbezit. Numfor passt de bal zonder na te denken. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 5:3

74e minuut.
Leksono is nu in balbezit. Leksono speelt de bal door. Numfor probeert naar een medespeler te passen. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kareth komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor geeft een lange en hoge pass. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro draait met de bal, schiet en ... Krishna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 5:4

76e minuut.
Numfor met een sublieme pass. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor speelt de bal door. Gaburro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor geeft de bal voor. Daar is Sudjatmoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaburro rent richting de bal. Gaburro draait met de bal, schiet en ... Krishna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hamdani geeft de bal voor. Kareth rent richting de bal. Met opzet legt Sadlok zijn tegenspeler op de grond. Sadlok krijgt een gele kaart. Kareth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Widodo met een snel genomen vrije trap. Gaburro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 64%, MacanPutih Fc 36%.
Kult Vum Rot FC - MacanPutih Fc 5:4