Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC Bina Junior FC
DEF Tactiek Tetraodontidae
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 42.2
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Karanasos is nu in balbezit. Randiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karanasos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lalciu komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Karanasos de bal onder controle te krijgen. Krishna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Sopata met een sublieme pass. Zuzjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzjak met een sublieme pass. Karanasos is nu in balbezit. Karanasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 0:1

15e minuut.
Inworp. Zuzjak met de inworp. Karanasos is nu in balbezit. Karanasos haalt uit met een fantastische trap. Krishna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 0:2

20e minuut.
Uodinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uodinis geeft de bal voor. Karanasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos haalt uit met een fantastische trap. Krishna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Abu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajt probeert naar een medespeler te passen. Karanasos is nu in balbezit. Karanasos haalt uit met een fantastische trap. Randiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lalciu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munawar rent richting de bal. Munawar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 0:3

36e minuut.
Luntraru met een sublieme pass. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zuzjak zijn tegenspeler op de grond. Zuzjak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Patynek met een snelle inworp. Lalciu met een sublieme pass. Munawar is nu in balbezit. Munawar draait met de bal, schiet en ... Krishna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 0:4

41e minuut.
Abdul-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Lesur rent richting de bal. Abdul-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim schiet op doel. Mecha bokst de bal weg. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Patynek ... Strafschop! Abdul-Rahim raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abdul-Rahim neemt zijn aanloop. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 1:4

43e minuut.
Uodinis rent richting de bal. Uodinis passt de bal in één keer door. Zuzjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzjak passt de bal met de wreef. Lalciu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 1:5

44e minuut.
Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim speelt de bal door. Klungelig pakt Gociu de bal. Munawar is nu in balbezit. Munawar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 68%, Bina Junior FC 32%.
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 1:5

50e minuut.
Lalciu geeft de bal voor. Karanasos kopt de bal weg. Munawar is nu in balbezit. Munawar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 1:6

53e minuut.
Sopata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadlok met de inworp. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 2:6

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudjatmoko komt het veld opgelopen. Diponegoro komt het veld opgelopen. Runturambi komt het veld opgelopen. Zuzjak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chlup komt het veld opgelopen. Kandaga komt het veld opgelopen. Ragaman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Gociu de bal. Lalciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lalciu geeft de bal voor. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt passt de bal met de wreef. Karanasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos draait met de bal, schiet en ... Ragaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 63%, Bina Junior FC 37%.
Kult Vum Rot FC - Bina Junior FC 2:7