Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MacanPutih Fc Freeport FC
plan b Tactiek Satria 1 P
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 26.2
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Pezzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pribadi met de inworp. Numfor rent richting de bal. Numfor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Harahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Leksono onderschept slim de pass. Leksono geeft de bal voor. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Lambasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chalidin verovert de bal door een tackle van achteren. Chalidin probeert naar een medespeler te passen. Bahalwan is nu in balbezit. Pribadi verovert de bal door een tackle van achteren. Pribadi geeft een hoge lob. Paal!

23e minuut.
Bahalwan kopt de bal weg. Numfor is nu in balbezit. Numfor met een sublieme pass. Daar is Rochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochim draait met de bal, schiet en ... Lambasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Numfor rent richting de bal. Numfor met een sublieme pass. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim schiet op doel. Paal! Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 1:0

28e minuut.
Hutagaol passt de bal met de wreef. Numfor probeert naar een medespeler te passen. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel. Pezzi probeert de bal aan de voet te houden. Lambasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 2:0

32e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro schiet op doel. Syahbani geeft een hoge lob. Kuncoro krijgt zijn hoofd ertegen. Lambasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 3:0

36e minuut.
Harahap passt de bal zonder na te denken. Frenkel heeft problemen om de bal te vangen. Syahbani probeert naar een medespeler te passen. Rochim rent richting de bal. Rochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rochim kan de bal niet met de borst controleren. Turkowski speelt de bal door. Rochim geeft een hoge lob. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 4:0

42e minuut.
Yuliansyah geeft een hoge lob. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor passt de bal zonder na te denken. Rochim is nu in balbezit. Rochim geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 22%, Freeport FC 78%.
MacanPutih Fc - Freeport FC 5:0

46e minuut.
Sroczyński komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Sirait komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kuncoro met een sublieme pass. Numfor is nu in balbezit. Numfor geeft een lange en hoge pass. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lodyga komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Harahap bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor verovert de bal door een tackle van achteren. Numfor passt de bal met de wreef. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor schiet op doel. Lambasi bokst de bal weg. Klungelig pakt Chalidin de bal. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rochim verovert de bal door een tackle van achteren. Rochim passt de bal in één keer door. Numfor speelt de bal door. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mintohardjo komt het veld opgelopen. Gofur komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Kareth komt het veld opgelopen. Tylas komt het veld opgelopen. Baroña komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Numfor de bal onder controle te krijgen. Syahbani rent richting de bal. Syahbani probeert naar een medespeler te passen. Tylas is nu in balbezit. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tylas is nu in balbezit. Chalidin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tylas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rochim neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lambasi trapt de bal weg van het doel. Kareth probeert naar een medespeler te passen. Syahbani rent richting de bal. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tylas haalt uit met een fantastische trap. Chalidin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Freeport FC 6:0

87e minuut.
Syahbani passt de bal in één keer door. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor geeft een hoge lob. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 18%, Freeport FC 82%.
MacanPutih Fc - Freeport FC 6:0