Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeport FC MacanPutih Fc
Sera1SD Tactiek plan b
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


15e minuut.
Syahbani rent richting de bal. Syahbani passt de bal met de wreef. Numfor probeert naar een medespeler te passen. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Hutagaol speelt de bal door. Rochim heeft problemen om de bal te vangen. Rochim passt de bal in één keer door. Kuncoro heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baroña passt de bal met de wreef. Syahbani rent richting de bal. Syahbani passt de bal in één keer door. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pelupessy probeert naar een medespeler te passen. Numfor kopt de bal weg. Klungelig pakt Baroña de bal. Rochim rent richting de bal. Rochim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bachdim onderschept slim de pass. Panggabean rent richting de bal. Hutagaol rent richting de bal. Bachdim rent richting de bal. Bachdim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pezzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Chalidin de bal. Numfor rent richting de bal. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rochim is nu in balbezit. Numfor rent richting de bal. Numfor passt de bal met de wreef. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baroña passt de bal met de wreef. Fiore is nu in balbezit. Syahbani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Syahbani de bal. Syahbani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:1

43e minuut.
Hutagaol speelt de bal door. Numfor rent richting de bal. Numfor passt de bal in één keer door. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Pelupessy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Pelupessy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Sekerák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 59%, MacanPutih Fc 41%.
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio komt het veld opgelopen. Sirait komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Leksono met een sublieme pass. Rochim is nu in balbezit. Baroña begaat een overtreding. Rochim raakt geblesseerd tijdens het duel. Syahbani komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Panggabean de bal. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi is nu in balbezit. Rochim verovert de bal door een tackle van achteren. Rochim geeft de bal voor. Paal!

56e minuut.
Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi geeft de bal voor. Daar is Rochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:3

58e minuut.
Syahbani met de inworp. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor passt de bal in één keer door. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel. Sekerák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:4

60e minuut.
Inworp. Gofur komt het veld opgelopen. Mintohardjo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Turkowski is nu in balbezit. Syahbani onderschept slim de pass. Syahbani passt de bal zonder na te denken. Rochim rent richting de bal. Rochim draait met de bal, schiet en ... Sekerák bokst de bal weg. Rochim rent richting de bal. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Frenkel met een sublieme pass. Numfor is nu in balbezit. Numfor passt de bal in één keer door. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cechetto komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bahalwan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pribadi met een snelle inworp. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:5

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frenkel met de inworp. Hutagaol geeft een lange en hoge pass. Rochim rent richting de bal. Rochim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:6

75e minuut.
Kareth komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chalidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor onderschept slim de pass. Numfor passt de bal in één keer door. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rochim maakt een snoekduik en kopt de bal. Bahalwan heeft problemen om de bal te vangen. Numfor is nu in balbezit. Numfor draait met de bal, schiet en ... Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:7

86e minuut.
Kareth met de inworp. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor passt de bal met de wreef. Rochim rent richting de bal. Rochim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 85%, MacanPutih Fc 15%.
Freeport FC - MacanPutih Fc 0:8