Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeport FC Kult Vum Rot FC
Indostar1.0SD Tactiek BASIC 2
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Frenkel is nu in balbezit. Fellmann onderschept slim de pass. Fellmann met een sublieme pass. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:1

8e minuut.
Randiš geeft een hoge lob. Korczyński heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim schiet op doel. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:2

9e minuut.
Bachdim is nu in balbezit. Abdul-Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rahim passt de bal zonder na te denken. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Sekerák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Abdul-Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:3

12e minuut.
Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur passt de bal zonder na te denken. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nadolsky rent richting de bal. Sroczyński is nu in balbezit. Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky schiet op doel. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:4

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fellmann met een snelle inworp. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Luntraru is nu in balbezit. Luntraru passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Korczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:5

22e minuut.
Gociu onderschept slim de pass. Gociu geeft de bal voor. Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Luntraru geeft een lange en hoge pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky met een sublieme pass. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:6

34e minuut.
Gociu geeft een hoge lob. Abdul-Rahim kopt de bal weg. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pezzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadlok met een snelle inworp. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baroña geeft de bal voor. Inworp. Sadlok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Sekerák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Baroña probeert de bal aan de voet te houden. Lesur rent richting de bal. Lesur passt de bal zonder na te denken. Daar is Abdul-Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur schiet op doel. Sekerák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 75%, Kult Vum Rot FC 25%.
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:7

50e minuut.
Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur is nu in balbezit. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Osorio komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Randiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randiš geeft de bal voor. Luntraru geeft een hoge lob. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Sekerák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Korczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:8

55e minuut.
Inworp. Maradona komt het veld opgelopen. Panggabean komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diponegoro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Fiore komt het veld opgelopen. Sekerák trapt de bal weg van het doel. Fellmann kopt de bal weg. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gociu passt de bal met de wreef. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur onderschept slim de pass. Lesur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:9

70e minuut.
Sudjatmoko komt het veld opgelopen. Solehan komt het veld opgelopen. Abu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur is nu in balbezit. Lesur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
España is nu in balbezit. España geeft de bal voor. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:10

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelupessy komt het veld opgelopen. Turkowski met een snelle inworp. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fiore heeft problemen om de bal te vangen. Fellmann kopt de bal weg. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeport FC 71%, Kult Vum Rot FC 29%.
Freeport FC - Kult Vum Rot FC 0:11