Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC Freeport FC
BASIC 2 Tactiek Sera2PD
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Fellmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalidin rent richting de bal. Fellmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fellmann geeft de bal voor. Nadolsky springt en kopt de bal. Paal! Pelupessy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nadolsky passt de bal met de wreef. Lesur is nu in balbezit. Korczyński is nu in balbezit. Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur haalt uit met een fantastische trap. Pelupessy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sadlok zal de hoekschop nemen. Abdul-Rahim krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sroczyński kopt de bal weg. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baroña zijn tegenspeler op de grond. Baroña krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Luntraru met een sublieme pass. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim passt de bal zonder na te denken. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Lesur is nu in balbezit. Lesur passt de bal met de wreef. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim schiet op doel. Pelupessy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Fiore geeft een lange en hoge pass. Panggabean kopt de bal weg. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Pelupessy bokst de bal weg. Abdul-Rahim rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fellmann zal de hoekschop nemen. Nadolsky krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Lesur rent richting de bal. Lesur probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. Pelupessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Turkowski passt de bal met de wreef. Panggabean rent richting de bal. Sadlok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sadlok krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky onderschept slim de pass. Nadolsky passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 31%, Freeport FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kult Vum Rot FC - Freeport FC 0:0

46e minuut.
Inworp. Sadlok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolsky is nu in balbezit. Lesur rent richting de bal. Lesur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Korczyński kopt de bal weg. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok met een sublieme pass. Lesur is nu in balbezit. Lesur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chalidin met de inworp. Fellmann speelt de bal door. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Freeport FC 1:0

60e minuut.
Diponegoro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sroczyński speelt de bal door. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diponegoro de bal. Diponegoro schiet op doel. Pelupessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Freeport FC 2:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sudjatmoko komt het veld opgelopen. Solehan komt het veld opgelopen. Abu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro schiet op doel. Korczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu passt de bal met de wreef. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Korczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sadlok met een sublieme pass. Lesur rent richting de bal. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Freeport FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 34%, Freeport FC 66%.
Kult Vum Rot FC - Freeport FC 3:0