Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bina Junior FC MacanPutih Fc
Tetraodontidae Tactiek plan b
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Sopata geeft de bal voor. Hutagaol kopt de bal weg. Daar is Krainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt onderschept slim de pass. Rajt probeert naar een medespeler te passen. Munawar rent richting de bal. Munawar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rajt speelt de bal door. Karanasos rent richting de bal. Karanasos passt de bal met de wreef. Munawar heeft problemen om de bal te vangen. Munawar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hariyadi met een sublieme pass. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol passt de bal met de wreef. Pribadi probeert naar een medespeler te passen. Cechetto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos rent richting de bal. Rajt is nu in balbezit. Karanasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bina Junior FC 55%, MacanPutih Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bina Junior FC - MacanPutih Fc 0:0

52e minuut.
Doeltrap. Sirait komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Lalciu speelt de bal door. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawar haalt uit met een fantastische trap. Sirait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu geeft de bal voor. Karanasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanasos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gofur komt het veld opgelopen. Cahyono komt het veld opgelopen. Numfor komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rajt onderschept slim de pass. Rajt passt de bal met de wreef. Yuliansyah is nu in balbezit. Munawar onderschept slim de pass. Munawar haalt uit met een fantastische trap. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Munawar stond buitenspel. Tylas komt het veld opgelopen. Yuliansyah maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Cahyono de bal. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas draait met de bal, schiet en ... Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mecha trapt de bal weg van het doel. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor geeft een lange en hoge pass. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Karanasos onderschept slim de pass. Rajt rent richting de bal. Karanasos rent richting de bal. Karanasos draait met de bal, schiet en ... Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - MacanPutih Fc 1:0

72e minuut.
Cechetto passt de bal zonder na te denken. Cahyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopata krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cechetto passt de bal met de wreef. Numfor is nu in balbezit. Lalciu maakt een afschuwelijke overtreding. Lalciu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Syahbani speelt de bal door. Cechetto geeft een hoge lob. Daar is Krainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas schiet op doel. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sirait trapt de bal weg van het doel. Vahdat kopt de bal weg. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt haalt uit met een fantastische trap. Sirait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bina Junior FC 53%, MacanPutih Fc 47%.
Bina Junior FC - MacanPutih Fc 1:0