Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MacanPutih Fc Bina Junior FC
plan b Tactiek Tetraodontidae
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
45.4 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Kuncoro probeert naar een medespeler te passen. Gaburro rent richting de bal. Syahbani is nu in balbezit. Syahbani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah geeft een lange en hoge pass. Daar is Sopata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaburro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburro draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Krainer de bal. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 1:0

6e minuut.
Uodinis geeft een lange en hoge pass. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vahdat. Vahdat krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Syahbani raakt geblesseerd tijdens het duel. Syahbani met een snel genomen vrije trap. Mecha probeert naar een medespeler te passen. Cechetto speelt de bal door. Syahbani heeft problemen om de bal te vangen. Syahbani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pribadi is nu in balbezit. Pribadi passt de bal met de wreef. Cechetto probeert naar een medespeler te passen. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro schiet op doel. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kuncoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 2:0

17e minuut.
Pribadi geeft de bal voor. Inworp. Lalciu met de inworp. Rajt rent richting de bal. Rajt probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rajt geeft een lange en hoge pass. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahdat begaat een overtreding. Vahdat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Cechetto met een sublieme pass. Syahbani probeert naar een medespeler te passen. Gaburro is nu in balbezit. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cechetto rent richting de bal. Rajt verovert de bal door een tackle van achteren. Rajt passt de bal in één keer door. Karanasos rent richting de bal. Karanasos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Gaburro passt de bal in één keer door. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata is nu in balbezit. Gaburro onderschept slim de pass. Gaburro schiet op doel. De bal raakt de paal. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaburro is nu in balbezit. Gaburro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 38%, Bina Junior FC 62%.
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 3:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirait komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kuncoro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Numfor komt het veld opgelopen. Cahyono komt het veld opgelopen. Gofur komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Tylas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yuliansyah heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Lalciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylas rent richting de bal. Tylas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lalciu onderschept slim de pass. Lalciu speelt de bal door. Munawar rent richting de bal. Munawar schiet op doel. Sirait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 3:1

83e minuut.
Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt onderschept slim de pass. Rajt probeert naar een medespeler te passen. Munawar is nu in balbezit. Munawar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 34%, Bina Junior FC 66%.
MacanPutih Fc - Bina Junior FC 3:1