Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila FC Dacia Chișinău
NC Tactiek coco
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 34.8
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Dinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinescu rent richting de bal. Dinescu speelt de bal door. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Medina is nu in balbezit. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haruţă speelt de bal door. Inworp. Fică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Medina met een snelle inworp. Fică rent richting de bal. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 1:0

15e minuut.
Obositu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Fică rent richting de bal. Haruţă probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap. Frunda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu geeft een hoge lob. Medina is nu in balbezit. Obositu verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Medina met een snelle inworp. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Haruţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 2:0

34e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft de bal voor. Avram rent richting de bal. Avram haalt uit met een fantastische trap. Haruţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 3:0

37e minuut.
Attia is nu in balbezit. Attia geeft een lange en hoge pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Haruţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 4:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateescu met een snelle inworp. Fică is nu in balbezit. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Fică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică is nu in balbezit. Medina onderschept slim de pass. Medina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 51%, FC Dacia Chișinău 49%.
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 4:1

46e minuut.
Antoci komt het veld opgelopen. Rigon komt het veld opgelopen. Goremultă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Medina met een snelle inworp. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel. Antoci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 5:1

56e minuut.
Creiderman geeft de bal voor. Burgoci rent richting de bal. Met opzet legt Avram zijn tegenspeler op de grond. Avram krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Şerban geeft de bal voor. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgoci. Burgoci krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Obositu de bal. Inworp. Antoci met een snelle inworp. Avram is nu in balbezit. Avram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 6:1

66e minuut.
Dinescu met een snelle inworp. Dinescu rent richting de bal. Dinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 7:1

70e minuut.
Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Avram met een sublieme pass. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic schiet op doel. Antoci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram haalt uit met een fantastische trap. Antoci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Goremultă heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Avram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgoci rent richting de bal. Burgoci heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burgoci is nu in balbezit. Burgoci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 7:2

77e minuut.
Avram met een sublieme pass. Dinescu rent richting de bal. Dinescu draait met de bal, schiet en ... Antoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Goremultă is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgoci rent richting de bal. Burgoci draait met de bal, schiet en ... Frunda bokst de bal weg. Burgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoci haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigon met de inworp. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon haalt uit met een fantastische trap. Frunda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 7:3

89e minuut.
Inworp. Shohdy met een snelle inworp. Obositu is nu in balbezit. Daar is Obositu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obositu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 46%, FC Dacia Chișinău 54%.
Victoria Braila - FC Dacia Chișinău 7:3