Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Suomi U21
MammaMia! Tactiek CocoYambo
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Rabo de Asno geeft een lange en hoge pass. Penetrante rent richting de bal. Harakainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penetrante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laborinho wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Huhta is nu in balbezit. Rabo de Asno onderschept slim de pass. Rabo de Asno geeft een hoge lob. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Suomi U21 1:0

14e minuut.
Morgado geeft een hoge lob. Inworp. Myllykoski met de inworp. Oikarainen controleert de bal met de borst. Oikarainen geeft de bal voor. Olimpio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Penetrante kopt de bal weg. Miinala speelt de bal door. Myllykoski geeft een hoge lob. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Olimpio bokst de bal weg.

43e minuut.
Purmonen is nu in balbezit. Morgado is nu in balbezit. Purmonen begaat een overtreding. Purmonen krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Penetrante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miinala. Penetrante raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabo de Asno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Jakola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 52%, Suomi U21 48%.
Portugal U21 - Suomi U21 1:0

46e minuut.
Maravilhosa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanhalakka. Corte-Real raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabo de Asno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laborinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Suomi U21 2:0

55e minuut.
Kaleva komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rabo de Asno passt de bal in één keer door. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real geeft een hoge lob. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa passt de bal zonder na te denken. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Nokela komt het veld opgelopen. Pirttioja komt het veld opgelopen. Naves komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski probeert naar een medespeler te passen. Rebougas probeert de bal aan de voet te houden. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kalliomaa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Monsaraz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nokela controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Castelo komt het veld opgelopen. Saraniva komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Monsaraz heeft problemen om de bal te vangen. Monsaraz passt de bal zonder na te denken. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Suomi U21 3:0

83e minuut.
Klungelig pakt Monsaraz de bal. Loponen geeft een hoge lob. Kaleva kopt de bal weg. Nokela rent richting de bal. Nokela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Naves controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Massuzo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Monsaraz is nu in balbezit. Monsaraz geeft een lange en hoge pass. Vanhalakka is nu in balbezit. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 50%, Suomi U21 50%.
Portugal U21 - Suomi U21 3:0