Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-05 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cameroun Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11477
Cameroun Belarus
BBC Tactiek forforturututu
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
N`Tsogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua passt de bal zonder na te denken. Ateke rent richting de bal. Ateke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Plushkin met een sublieme pass. Tchouga is nu in balbezit. Antonau onderschept slim de pass. Antonau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun - Belarus 0:1

22e minuut.
Betala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke met een sublieme pass. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo schiet op doel. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Betala met de inworp. Narushevicz rent richting de bal. Met opzet legt Ateke zijn tegenspeler op de grond. Ateke krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sumich kopt de bal weg. M`Barga is nu in balbezit. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Malenou is nu in balbezit. Malenou draait met de bal, schiet en ... Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Moudime geeft de bal voor. Inworp. Rafalovich met een snelle inworp. Narushevicz geeft een lange en hoge pass. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun 61%, Belarus 39%.
Cameroun - Belarus 0:1

48e minuut.
Rafalovich met een snelle inworp. Narushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narushevicz geeft een hoge lob. Antonau krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Tchouga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Berebe bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Rafalovich de bal. Rafalovich probeert naar een medespeler te passen. Sumich is nu in balbezit. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Betala probeert de bal met de borst te controleren. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich probeert naar een medespeler te passen. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. M`Berebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cabingel rent richting de bal. Cabingel geeft een lange en hoge pass. Liavitski geeft de bal voor. Antonau rent richting de bal. Antonau draait met de bal, schiet en ... M`Berebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Betala onderschept slim de pass. Inworp. Rafalovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narushevicz geeft de bal voor. Antonau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Owono komt het veld opgelopen. N`Dengue komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Betala geeft een lange en hoge pass. M`Barga kopt de bal weg. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich draait met de bal, schiet en ... M`Berebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun - Belarus 0:2

83e minuut.
Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich passt de bal in één keer door. Tchouga onderschept slim de pass. Antonau rent richting de bal. Antonau draait met de bal, schiet en ... M`Berebe bokst de bal weg. Antonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun - Belarus 0:3

84e minuut.
Betala met de inworp. N`Dengue is nu in balbezit. N`Dengue passt de bal met de wreef. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun 58%, Belarus 42%.
Cameroun - Belarus 0:3