Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Potęga Posępnego Czerepu
boss Tactiek 433 gramy
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 48.7
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Salame probeert naar een medespeler te passen. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki probeert naar een medespeler te passen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Csákváry passt de bal zonder na te denken. Salame rent richting de bal. Salame passt de bal zonder na te denken. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fułat onderschept slim de pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki met een sublieme pass. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu schiet op doel. Grzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durden met een sublieme pass. Pacak speelt de bal door. Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Fułat rent richting de bal. Fułat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ferdιnand met een sublieme pass. Chełmicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rissi. Rissi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Csákváry is nu in balbezit. Lisiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csákváry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nüssli neemt de penalty, wat een uithaal! Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Potęga Posępnego Czerepu 1:0

34e minuut.
Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Lupjan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theodorescu. Theodorescu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Salame probeert naar een medespeler te passen. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki passt de bal zonder na te denken. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel. Abreu bokst de bal weg.

41e minuut.
Lupjan heeft problemen om de bal te vangen. Pacak speelt de bal door. Chełmicki heeft problemen om de bal te vangen. Chełmicki geeft een hoge lob. Nüssli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Gdoule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud met een sublieme pass. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Grzywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grimsrud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fułat probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 33%, Potęga Posępnego Czerepu 67%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Potęga Posępnego Czerepu 1:0

55e minuut.
Gdoule probeert naar een medespeler te passen. Salame speelt de bal door. Ghittoni speelt de bal door. Lisiecki geeft de bal voor. Grimsrud kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Potęga Posępnego Czerepu 1:1

59e minuut.
Abreu trapt de bal weg. Lisiecki kopt de bal weg. Daar is Durden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat haalt uit met een fantastische trap. Grzywa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chełmicki met een sublieme pass. Salame met een sublieme pass. Csákváry heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pacak is nu in balbezit. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry met een sublieme pass. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Potęga Posępnego Czerepu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 39%, Potęga Posępnego Czerepu 61%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Potęga Posępnego Czerepu 2:1