Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
langhes SeMTeX
Solitary Man Tactiek 3xatt mirror
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 66.4
solid Schieten very good
solid Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


24e minuut.
Zabokrzycki passt de bal zonder na te denken. Ulinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck schiet op doel. Wangels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Van Schuerbeek de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Wangels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - SeMTeX 0:1

30e minuut.
Tajthy rent richting de bal. Prijck rent richting de bal. Tajthy begaat een overtreding. Prijck raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Bauwens kopt de bal weg. Baldin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst onderschept slim de pass. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. Wangels bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal met de wreef. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Wangels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De Commer met een snelle inworp. Van Rompuy speelt de bal door. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 63%, SeMTeX 37%.
langhes - SeMTeX 0:1

53e minuut.
Vervaet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menschaert komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zettergren passt de bal met de wreef. Martinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy begaat een overtreding. Van Rompuy krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Menschaert passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Zabokrzycki onderschept slim de pass. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tajthy verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis rent richting de bal. Tajthy onderschept slim de pass. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 56%, SeMTeX 44%.
langhes - SeMTeX 0:1