Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 19:26
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: SeMTeX Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7990
SeMTeX Cemac boys
3xatt mirror Tactiek CEMAC 8
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal in één keer door. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ... Vanmaele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert passt de bal in één keer door. Prijck is nu in balbezit. Prijck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - Cemac boys 1:0

13e minuut.
Goussey probeert naar een medespeler te passen. Bauwens geeft de bal voor. De Vuyst kopt de bal weg. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst met een sublieme pass. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel. Vanmaele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel. Mees werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - Cemac boys 2:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Rompuy de bal onder controle te krijgen. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer geeft de bal voor. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. Mees bokst de bal weg.

37e minuut.
Van Dorp verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Dhulst geeft een hoge lob. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Vanmaele bokst de bal weg.

39e minuut.
Dhulst passt de bal zonder na te denken. Menschaert rent richting de bal. Menschaert met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Goussey geeft de bal voor. Vermaelen speelt de bal door. Prijck heeft problemen om de bal te vangen. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. Anderson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - Cemac boys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 33%, Cemac boys 67%.
SeMTeX - Cemac boys 3:0

46e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün passt de bal met de wreef. Haerbos is nu in balbezit. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Vanmaele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Vuyst probeert de bal aan de voet te houden. de Vylder rent richting de bal. De Vuyst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Vuyst krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Prijck kopt de bal weg. Paerts probeert de bal met de borst te controleren. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey verovert de bal door een tackle van achteren. Goussey geeft een hoge lob. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Mees probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Prijck maakt een snoekduik en kopt de bal. Mees maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - Cemac boys 4:0

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Haerbos stond buitenspel. Menschaert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Mees bokst de bal weg. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Prijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - Cemac boys 5:0

75e minuut.
Dhulst passt de bal met de wreef. Van den Branden rent richting de bal. Dupuis geeft een lange en hoge pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ... Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Menschaert heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert met een sublieme pass. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Flowner de bal onder controle te krijgen. Mees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 46%, Cemac boys 54%.
SeMTeX - Cemac boys 5:0