Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Filo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3738
Fi.lan.ti. Ps A.S. Matici
CTD Tactiek 433
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 24.7
good Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal in één keer door. Aglietti is nu in balbezit. Aglietti haalt uit met een fantastische trap. Pietschmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 1:0

8e minuut.
Ripari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibba de bal. Marmeggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeggi schiet op doel. Pietschmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cammarata geeft een hoge lob. Marmeggi kopt de bal weg. Klungelig pakt Agus de bal. Aglietti is nu in balbezit. Aglietti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariello onderschept slim de pass. Mariello geeft een hoge lob. Mafrolla is nu in balbezit. Mafrolla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrizzolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simino rent richting de bal. Simino passt de bal zonder na te denken. Negrizzolo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maradona passt de bal in één keer door. Ripari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripari met een sublieme pass. Aglietti is nu in balbezit. Aglietti schiet op doel. Pietschmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Ps 35%, A.S. Matici 65%.
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 1:0

46e minuut.
Mafrolla is nu in balbezit. Mafrolla passt de bal zonder na te denken. Agus is nu in balbezit. Aglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Aglietti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galestri de bal. Aglietti rent richting de bal. Aglietti schiet op doel. Pietschmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marmeggi is nu in balbezit. Marmeggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Einaudi met de inworp. Ripari probeert naar een medespeler te passen. Aglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aglietti schiet op doel. Pietschmann bokst de bal weg.

52e minuut.
Mafrolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafrolla probeert naar een medespeler te passen. Saviano is nu in balbezit. Aglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Aglietti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 3:0

69e minuut.
Daar is Mafrolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galestri onderschept slim de pass. Galestri speelt de bal door. Aglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aglietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ripari heeft problemen om de bal te vangen. Ripari probeert naar een medespeler te passen. Ibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeggi onderschept slim de pass. Marmeggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Agus geeft een hoge lob. Maradona kopt de bal weg. Daar is Aglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmeggi is nu in balbezit. Marmeggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 4:0

86e minuut.
Mafrolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi passt de bal zonder na te denken. Buglia is nu in balbezit. Buglia schiet op doel. Panigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ripari probeert naar een medespeler te passen. Aglietti rent richting de bal. Saviano rent richting de bal. Aglietti onderschept slim de pass. Aglietti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Ps 42%, A.S. Matici 58%.
Fi.lan.ti. Ps - A.S. Matici 4:0