Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-12 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: España U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10368
España U21 Portugal U21
Yellow Submarine Tactiek Kamikazee
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelo speelt de bal door. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo is nu in balbezit. Rabo de Asno maakt een afschuwelijke overtreding. Rabo de Asno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 54%, Portugal U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
España U21 - Portugal U21 0:0

46e minuut.
Ballesta Vialcho komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gómez López rent richting de bal. Gómez López passt de bal zonder na te denken. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho haalt uit met een fantastische trap. Massuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Portugal U21 1:0

51e minuut.
Peragón rent richting de bal. Vitorino de Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peragón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maravilhosa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sáenz kan de bal niet met de borst controleren. Sáenz passt de bal zonder na te denken. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho haalt uit met een fantastische trap. Massuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Portugal U21 2:0

57e minuut.
Inworp. Morgado komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naves komt het veld opgelopen. de la Sagra komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Roa geeft een hoge lob. Gandara kopt de bal weg. Busquets is nu in balbezit. Busquets probeert naar een medespeler te passen. de la Sagra is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martín Pulido komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gómez López geeft de bal voor. Daar is Gandara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabo de Asno speelt de bal door. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferraz komt het veld opgelopen. Barrancos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Naves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maravilhosa is nu in balbezit. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... López Mas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - Portugal U21 2:1

83e minuut.
Morgado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Sagra met de inworp. Busquets geeft de bal voor. Ballesta Vialcho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 46%, Portugal U21 54%.
España U21 - Portugal U21 2:1