Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong U21 India U21
4-2-4 szélső Tactiek ancients3
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 42
average Schieten good
good Passen solid
average Verdedigen good


11e minuut.
Kwok Fai speelt de bal door. Sheung Kwai kopt de bal weg. Vyomesh controleert de bal met de borst. Ka Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Hing geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mehta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauhan is nu in balbezit. Sheung Kwai begaat een overtreding. Sheung Kwai krijgt een gele kaart. Chauhan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mehta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mukunda maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwok Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - India U21 0:1

23e minuut.
Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mukunda de bal. Mukunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - India U21 0:2

23e minuut.
Yiu Cheong probeert naar een medespeler te passen. Virani rent richting de bal. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. Virani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Ho Man met de inworp. Sheung Kwai probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung rent richting de bal. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ho Man met de inworp. Sheung Kwai is nu in balbezit. Sheung Kwai schiet op doel. Vyomesh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong U21 - India U21 1:2

40e minuut.
Ka Hing geeft een lange en hoge pass. Nagappa met een sublieme pass. Klungelig pakt Nagarajan de bal. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mehta probeert naar een medespeler te passen. Chauhan met een sublieme pass. Virani is nu in balbezit. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 54%, India U21 46%.
Hong Kong U21 - India U21 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Nilu de bal. Nilu probeert naar een medespeler te passen. Mehta probeert naar een medespeler te passen. Chauhan geeft een lange en hoge pass. Mukunda krijgt zijn hoofd ertegen. Kwok Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Virani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Heramba komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shrestha komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doeltrap. Shan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yiu Cheong passt de bal zonder na te denken. Daar is Ho Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho Man probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Satish bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurinji komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong U21 38%, India U21 62%.
Hong Kong U21 - India U21 1:2