Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus libero
Normal Tactiek 5+5
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen good


13e minuut.
Puglits geeft een lange en hoge pass. Bouchet is nu in balbezit. Rondini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouchet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Masson neemt zijn aanloop. Jarmolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Libis kopt de bal weg. Puglits is nu in balbezit. Wisłocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wisłocki krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Drullis rent richting de bal. Drullis passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Drullis is nu in balbezit. Drullis haalt uit met een fantastische trap. Vasaraudzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Āboliņš verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - libero 0:1

25e minuut.
Millinkhoffer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ochoa de bal onder controle te krijgen. Bouchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchet schiet op doel. Jarmolik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Verpakus - libero 1:1

30e minuut.
Xanlarov rent richting de bal. Xanlarov geeft de bal voor. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet draait met de bal, schiet en ... Jarmolik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - libero 2:1

33e minuut.
Āboliņš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabríelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Small rent richting de bal. Small schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drullis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Small is nu in balbezit. Small passt de bal in één keer door. Gabríelsson speelt de bal door. Small rent richting de bal. Small schiet op doel. De bal raakt de paal. Vasaraudzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulberts komt het veld opgelopen. Stāmurs komt het veld opgelopen. Tombs komt het veld opgelopen. Gökdeniz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 55%, libero 45%.
FC Verpakus - libero 2:1

56e minuut.
Small raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krauchik komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Stāmurs passt de bal in één keer door. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zeltītis passt de bal met de wreef. Ulberts rent richting de bal. Ulberts geeft een hoge lob. Xanlarov rent richting de bal. Xanlarov haalt uit met een fantastische trap. Jarmolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wisłocki is nu in balbezit. Gökdeniz onderschept slim de pass. Libis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rondini speelt de bal door. Zeltītis rent richting de bal. Met opzet legt Gökdeniz zijn tegenspeler op de grond. Gökdeniz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 52%, libero 48%.
FC Verpakus - libero 2:1