Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cameroun U21 Crna Gora U21
nva Tactiek 2 strikes
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
22.9 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Mojić geeft een lange en hoge pass. Pepić is nu in balbezit. Pepić geeft de bal voor. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pantić met een sublieme pass. Daar is Stojnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jenje begaat een overtreding. N`Jenje krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Novačić onderschept slim de pass. Novačić geeft een lange en hoge pass. Stojnić kopt de bal weg. Joksimović rent richting de bal. Joksimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pikić rent richting de bal. Pikić speelt de bal door. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Moliva bokst de bal weg.

17e minuut.
Pantić speelt de bal door. Pepić geeft een hoge lob. Tchuem heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Moliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:1

19e minuut.
Pantić passt de bal zonder na te denken. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić passt de bal zonder na te denken. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Moliva bokst de bal weg. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Moliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pikić is nu in balbezit. Pikić geeft een lange en hoge pass. Joksimović kopt de bal weg. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pepić met de inworp. Klungelig pakt Pantić de bal. Pantić geeft de bal voor. Joksimović rent richting de bal. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Moliva bokst de bal weg. Daar is Tchuem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:2

33e minuut.
Mojić onderschept slim de pass. Mojić speelt de bal door. Amougou is nu in balbezit. Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
M`Bongo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojić met de inworp. Joksimović controleert de bal met de borst. Joksimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:3

36e minuut.
Pepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić geeft de bal voor. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Joksimović geeft een lange en hoge pass. Stojnić rent richting de bal. Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Moliva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuem is nu in balbezit. Stojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:4

44e minuut.
Kesseng geeft een hoge lob. Inworp. Pepić met de inworp. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 78%, Crna Gora U21 22%.
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:4

51e minuut.
Bisseck speelt de bal door. N`Koulou is nu in balbezit. Pikić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ban heeft problemen om de bal te vangen. Pepić is nu in balbezit. Pepić met een sublieme pass. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:5

69e minuut.
Tchuem passt de bal met de wreef. Pepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić geeft een hoge lob. Joksimović rent richting de bal. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tchuem geeft een hoge lob. Pepić is nu in balbezit. Daar is Pepić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić geeft de bal voor. Joksimović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mojić passt de bal in één keer door. N`Koulou is nu in balbezit. Pikić begaat een overtreding. Pikić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Ban geeft de bal voor. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović passt de bal zonder na te denken. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Moliva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cameroun U21 69%, Crna Gora U21 31%.
Cameroun U21 - Crna Gora U21 0:5