Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-19 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Portugal U21 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14527
Portugal U21 Eesti U21
DC#1 Tactiek proba -3
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Karlson passt de bal met de wreef. Piigert rent richting de bal. Piigert passt de bal zonder na te denken. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Olimpio met een harde bal richting middenveld. Gualdino rent richting de bal. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Koern kopt de bal weg. Salmistu controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gualdino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lucas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cambraia passt de bal zonder na te denken. Vitorino de Almeida geeft een hoge lob. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Eesti U21 1:0

22e minuut.
Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa passt de bal met de wreef. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. Öövel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gualdino passt de bal met de wreef. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmistu is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas draait met de bal, schiet en ... Öövel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tiisväli komt het veld opgelopen. Gualdino neemt de hoekschop. Lucas springt en kopt de bal. Öövel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Eesti U21 2:0

38e minuut.
Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Eesti U21 2:1

41e minuut.
Cambraia speelt de bal door. Gualdino heeft problemen om de bal te vangen. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert geeft een hoge lob. Birkmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 48%, Eesti U21 52%.
Portugal U21 - Eesti U21 2:1

48e minuut.
Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... Olimpio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Birkmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal U21 - Eesti U21 2:2

61e minuut.
Inworp. Pürg komt het veld opgelopen. Tarvast komt het veld opgelopen. Laborinho komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gandara neemt vlug de vrije trap. Salmistu kopt de bal weg. Tarvast met een sublieme pass. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Olimpio trapt de bal weg. Klungelig pakt Pürg de bal. Bizarro met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Lopsik komt het veld opgelopen. Lumiste komt het veld opgelopen. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Lucas is nu in balbezit. Kirsaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirsaar krijgt een gele kaart. Lucas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsaar met een sublieme pass. Laborinho wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Morgado komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Laborinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laane bereikt de bal nog maar net als eerste. Laane geeft de bal voor. Tarvast rent richting de bal. Tarvast geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tarvast onderschept slim de pass. Tarvast geeft een hoge lob. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Eesti U21 2:3

83e minuut.
Kruskal passt de bal met de wreef. Laborinho controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pürg. Laborinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bizarro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Naves komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferraz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 55%, Eesti U21 45%.
Portugal U21 - Eesti U21 2:3