Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 13:29
  • Competitiewedstrijd: NTK Club
  • Stadion: Điểm Tựa...!
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4874
Happy Family Shueisha FC
C1 & V-League Tactiek Reup Manga
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Żuk geeft een hoge lob. Feinbier kopt de bal weg. Tanakadate rent richting de bal. Hùng onderschept slim de pass. Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Michalikowski geeft de bal voor. Thái kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żuk de bal onder controle te krijgen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Michalikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikas met een sublieme pass. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Groote springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pisan geeft een hoge lob. Mikami heeft problemen om de bal te vangen. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier schiet op doel. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sakoi rent richting de bal. Sakoi geeft een hoge lob. Inworp. Ellis met de inworp. Pisan geeft de bal voor. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal. Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 1:0

19e minuut.
Groote probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng begaat een overtreding. Jaskot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
de la Hoz onderschept slim de pass. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Hoz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Alemdaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Feinbier kopt de bal weg. Sakoi heeft problemen om de bal te vangen. Pisan is nu in balbezit. Pisan schiet op doel. Watanabe bokst de bal weg.

32e minuut.
Hùng onderschept slim de pass. Pisan is nu in balbezit. Hùng rent richting de bal. Hùng draait met de bal, schiet en ... Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 2:0

33e minuut.
Feinbier passt de bal met de wreef. Cabranes Llavona rent richting de bal. Cabranes Llavona geeft een lange en hoge pass. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Michalikowski de bal. Feinbier rent richting de bal. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 3:0

42e minuut.
Ðức Thọ speelt de bal door. Sakoi is nu in balbezit. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier geeft een hoge lob. Pisan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Thọ probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft een lange en hoge pass. Hùng springt en kopt de bal. Watanabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 45%, Shueisha FC 55%.
Happy Family - Shueisha FC 3:0

46e minuut.
Pisan rent richting de bal. Beyaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisan raakt geblesseerd tijdens het duel. Thái zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Watanabe trapt de bal weg. Michalikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Żuk de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 3:1

61e minuut.
Nikas probeert de bal met de borst te controleren. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Groote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groote geeft een lange en hoge pass. Beyaert rent richting de bal. Beyaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Żuk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michalikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beyaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Moriyasu geeft een hoge lob. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert geeft een lange en hoge pass. Groote rent richting de bal. Groote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft een hoge lob. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 3:2

73e minuut.
Nikas verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Family - Shueisha FC 3:3

79e minuut.
Mikami geeft een hoge lob. Thái probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beyaert rent richting de bal. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Mikami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikami geeft een hoge lob. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabranes Llavona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nikas onderschept slim de pass. Nikas geeft een hoge lob. Daar is Cabranes Llavona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Feinbier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
de la Hoz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mikami de bal. Perz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perz geeft een lange en hoge pass. Pisan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Shueisha FC 4:3

90e minuut.
Klungelig pakt Tanakadate de bal. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft de bal voor. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 63%, Shueisha FC 37%.
Happy Family - Shueisha FC 4:3