Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 13:29
  • Competitiewedstrijd: NTK Club
  • Stadion: MAY CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1898
DuSaMa NaGoYa FC
Traing WIN Tactiek Win
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 32.8
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Verdugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lászlai probeert naar een medespeler te passen. Lehtomaa geeft een hoge lob. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz bokst de bal weg. Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 1:0

12e minuut.
Stuhr heeft problemen om de bal te vangen. Lehtomaa probeert naar een medespeler te passen. Lászlai geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 2:0

15e minuut.
Lehtomaa geeft een hoge lob. Kobara heeft problemen om de bal te vangen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 3:0

16e minuut.
Kobara onderschept slim de pass. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai geeft een lange en hoge pass. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stuhr heeft problemen om de bal te vangen. Lehtomaa probeert naar een medespeler te passen. Magrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Veličković geeft een lange en hoge pass. Kozianowski kopt de bal weg. Stuhr heeft problemen om de bal te vangen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kozianowski springt en kopt de bal. Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 4:0

27e minuut.
Pieris passt de bal zonder na te denken. Sugawara rent richting de bal. Kozianowski begaat een overtreding. Kozianowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Lászlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lászlai passt de bal met de wreef. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 5:0

34e minuut.
Belea passt de bal met de wreef. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomaa begaat een overtreding. Lehtomaa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kozianowski kopt de bal weg. Căpăţână is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veličković. Veličković krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ðăng Khoa met een harde bal richting middenveld. Lászlai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sikawa de bal. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lehtomaa is nu in balbezit. Lehtomaa geeft de bal voor. Magrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DuSaMa 37%, NaGoYa FC 63%.
DuSaMa - NaGoYa FC 5:0

46e minuut.
Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lászlai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtomaa geeft een hoge lob. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 6:0

47e minuut.
Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână passt de bal in één keer door. Sikawa rent richting de bal. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 7:0

53e minuut.
Lászlai is nu in balbezit. Lászlai geeft een lange en hoge pass. Daar is Sikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 8:0

59e minuut.
Lehtomaa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuhr. Lehtomaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Verdugo met een snel genomen vrije trap. Sikawa rent richting de bal. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozianowski geeft de bal voor. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lehtomaa onderschept slim de pass. Lehtomaa geeft een hoge lob. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 9:0

62e minuut.
Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai geeft een hoge lob. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 10:0

63e minuut.
Belea passt de bal met de wreef. Magrao heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Roca krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Magrao raakt geblesseerd tijdens het duel. Magrao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veličković controleert de bal met de borst. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 10:1

65e minuut.
Kozianowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veličković de bal. Veličković geeft een hoge lob. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 10:2

69e minuut.
Lehtomaa speelt de bal door. Anh Hiệu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 11:2

71e minuut.
Lászlai met de inworp. Lehtomaa kan de bal niet met de borst controleren. Lehtomaa geeft de bal voor. Kozianowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 12:2

73e minuut.
Inworp. Lehtomaa met een snelle inworp. Lászlai geeft een hoge lob. Roca springt en kopt de bal. Ambrosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 13:2

74e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Akahoshi is nu in balbezit. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 14:2

77e minuut.
Lehtomaa is nu in balbezit. Lehtomaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Marrou de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 15:2

78e minuut.
Klungelig pakt Stuhr de bal. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Magrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Lehtomaa is nu in balbezit. Lehtomaa geeft een hoge lob. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa - NaGoYa FC 16:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DuSaMa 32%, NaGoYa FC 68%.
DuSaMa - NaGoYa FC 16:2