Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-25 19:32
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Lzs Bobrowo 77 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3362
Lzs Bobrowo 77 Tommie Forever
lagaaa Tactiek goran
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten redelijk
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


17e minuut.
Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Cate rent richting de bal. Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Tommie Forever 1:0

19e minuut.
Krokowski passt de bal in één keer door. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro met een sublieme pass. Takmaz rent richting de bal. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Poziemski bokst de bal weg.

23e minuut.
Dorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Çapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal met de wreef. Takmaz is nu in balbezit. Chamorro rent richting de bal. Chamorro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Diamandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă passt de bal met de wreef. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro haalt uit met een fantastische trap. Poziemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poziemski speelt de bal door. Branderhorst kopt de bal weg. Chamorro probeert de bal aan de voet te houden. Chamorro schiet op doel. Poziemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krokowski geeft de bal voor. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz geeft een hoge lob. Chamorro rent richting de bal. Chamorro schiet op doel. Poziemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 41%, Tommie Forever 59%.
Lzs Bobrowo 77 - Tommie Forever 1:0

46e minuut.
Porter komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kabała rent richting de bal. Kabała geeft een hoge lob. Takmaz is nu in balbezit. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Poziemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Tommie Forever 2:0

55e minuut.
ten Cate rent richting de bal. ten Cate geeft een lange en hoge pass. Dorn met een sublieme pass. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski met een sublieme pass. Chamorro rent richting de bal. Chamorro haalt uit met een fantastische trap. Poziemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bale met een snelle inworp. Kabała probeert de bal met de borst te controleren. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała onderschept slim de pass. Kabała geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
de Generaal is nu in balbezit. Pungă rent richting de bal. Pungă met een sublieme pass. Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Takmaz haalt uit met een fantastische trap. Poziemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Krokowski met de inworp. Pungă rent richting de bal. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Takmaz rent richting de bal. Takmaz draait met de bal, schiet en ... Poziemski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Tommie Forever 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 31%, Tommie Forever 69%.
Lzs Bobrowo 77 - Tommie Forever 3:0