Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Internacional Virtualis EFV
1-4-2-3-1 Tactiek D1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten solid
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Rosas speelt de bal door. Balbuena speelt de bal door. Butera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:1

8e minuut.
Meza geeft de bal voor. Muńoz geeft een hoge lob. Lima rent richting de bal. Lima draait met de bal, schiet en ... Bejarano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal met de wreef. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ugáz is nu in balbezit. Ugáz speelt de bal door. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:2

15e minuut.
Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima geeft een lange en hoge pass. Daar is Arbulú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Ugáz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugáz speelt de bal door. Lima is nu in balbezit. Lima geeft een lange en hoge pass. Rivera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Novoselac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 66%, Virtualis EFV 34%.
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:2

46e minuut.
Zapata komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Novoselac rent richting de bal. Novoselac passt de bal in één keer door. Muńoz probeert de bal aan de voet te houden. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lima de bal. Lima passt de bal met de wreef. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kardynał is nu in balbezit. Novoselac verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselac geeft een hoge lob. Lima is nu in balbezit. Lima draait met de bal, schiet en ... Bejarano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novoselac neemt de hoekschop. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:3

61e minuut.
Novoselac passt de bal in één keer door. Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Abusada met een sublieme pass. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komoróczy komt het veld opgelopen. Novoselac met de inworp. Klungelig pakt Lima de bal. Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Balbuena rent richting de bal. Met opzet legt Butera zijn tegenspeler op de grond. Butera krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Komoróczy probeert naar een medespeler te passen. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Lima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:5

80e minuut.
Abad geeft een hoge lob. Komoróczy is nu in balbezit. Komoróczy geeft een hoge lob. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:6

82e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Rosas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muńoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Muńoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Lima is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 71%, Virtualis EFV 29%.
Atlético Internacional - Virtualis EFV 0:6