Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-26 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estádio da Luz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11159
Portugal U21 Česká republika U21
DC#2 Tactiek Portugalia
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
51.6 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Penetrante rent richting de bal. Pytlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klička. Penetrante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Penetrante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Beňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Česká republika U21 1:0

29e minuut.
Gualdino geeft een lange en hoge pass. Rabo de Asno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Asno geeft een hoge lob. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Švadlena probeert de bal aan de voet te houden. Maravilhosa rent richting de bal. Maravilhosa met een sublieme pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gualdino geeft de bal voor. Daar is Klička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 42%, Česká republika U21 58%.
Portugal U21 - Česká republika U21 1:0

46e minuut.
Cikryt komt het veld opgelopen. Lukovský komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Švadlena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gandara. Švadlena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolárik komt het veld opgelopen. Trousil komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cikryt neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Olimpio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal U21 - Česká republika U21 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambraia komt het veld opgelopen. Laborinho komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stehno is nu in balbezit. Stehno passt de bal in één keer door. Lukovský is nu in balbezit. Lukovský geeft een hoge lob. Cikryt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gualdino probeert de bal aan de voet te houden. Lukovský rent richting de bal. Lukovský passt de bal met de wreef. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corte-Real komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naves komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Carqueja verovert de bal door een tackle van achteren. Carqueja passt de bal zonder na te denken. Corte-Real met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt geeft een lange en hoge pass. Carqueja heeft problemen om de bal te vangen. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beňa niet meer kan verder spelen. Pišinger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 42%, Česká republika U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portugal U21 - Česká republika U21 1:1