Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lod city fc The.Beatles
554445 Tactiek New2ST
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.6 gemiddelde waardering 45.5
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Yahalomi passt de bal in één keer door. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisos begaat een overtreding. Kisos krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kisos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nes heeft problemen om de bal te vangen. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mashraki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášil haalt uit met een fantastische trap. Namdar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kisos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wostal kopt de bal weg. Nes heeft problemen om de bal te vangen. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - The.Beatles 0:1

18e minuut.
Walk geeft de bal voor. Kisos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisos met een sublieme pass. Klungelig pakt Keinan de bal. Keinan draait met de bal, schiet en ... Burke bokst de bal weg. Daar is Nes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keinan is nu in balbezit. Keinan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - The.Beatles 0:2

21e minuut.
Prášil passt de bal met de wreef. Daar is Kisos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisos passt de bal zonder na te denken. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Keinan rent richting de bal. Kisos rent richting de bal. Kisos probeert naar een medespeler te passen. Keinan rent richting de bal. Keinan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ros rent richting de bal. Ros probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Walk rent richting de bal. Prášil onderschept slim de pass. Prášil geeft de bal voor. Keinan krijgt zijn hoofd ertegen. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - The.Beatles 0:3

38e minuut.
Kisos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keinan de bal. Keinan passt de bal met de wreef. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kisos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keinan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - The.Beatles 0:4

40e minuut.
Keinan rent richting de bal. Keinan draait met de bal, schiet en ... Burke met een sublieme pass. Wostal is nu in balbezit. Wostal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lod city fc 71%, The.Beatles 29%.
Lod city fc - The.Beatles 0:4

51e minuut.
Ros passt de bal in één keer door. Wostal geeft een hoge lob. Daar is Namdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Prášil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kisos de bal. Kisos met een sublieme pass. Keinan rent richting de bal. Keinan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Burke trapt de bal weg van het doel. Kisos kopt de bal weg. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan schiet op doel. Burke bokst de bal weg.

59e minuut.
Kisos met een sublieme pass. Keinan rent richting de bal. Prášil is nu in balbezit. Prášil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Caretto geeft een hoge lob. Catz controleert de bal met de borst. Catz met een sublieme pass. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan schiet op doel. Burke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - The.Beatles 0:5

64e minuut.
Keinan rent richting de bal. Keinan draait met de bal, schiet en ... Ugazio rent richting de bal. Ros onderschept slim de pass. Ros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nes trapt de bal weg van het doel. Walk kopt de bal weg. Shemesh is nu in balbezit. Shemesh schiet op doel. Yahalomi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Prášil rent richting de bal. Prášil met een sublieme pass. Keinan is nu in balbezit. Keinan schiet op doel. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Prášil probeert naar een medespeler te passen. Ros is nu in balbezit. Ros passt de bal met de wreef. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lod city fc 63%, The.Beatles 37%.
Lod city fc - The.Beatles 0:5