Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC The.Beatles
EfesTR Tactiek New2ST
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Ilouk speelt de bal door. Arosemena kopt de bal weg. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović geeft een hoge lob. Särkikangas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Arosemena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Çığ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel rent richting de bal. Çığ maakt een afschuwelijke overtreding. Çığ krijgt een gele kaart. Abarbnel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleşan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keinan maakt een snoekduik en kopt de bal. Adão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Taube rent richting de bal. Büyükburç verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükburç passt de bal met de wreef. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - The.Beatles 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Adveren de bal. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol geeft een hoge lob. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arosemena verovert de bal door een tackle van achteren. Arosemena geeft de bal voor. Taube rent richting de bal. Särkikangas verovert de bal door een tackle van achteren. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - The.Beatles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 49%, The.Beatles 51%.
ANTALYA FC - The.Beatles 2:0

49e minuut.
Keinan heeft problemen om de bal te vangen. Arnautović begaat een overtreding. Keinan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wostal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çığ heeft problemen om de bal te vangen. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - The.Beatles 2:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arosemena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović geeft een hoge lob. Särkikangas springt en kopt de bal. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Prášil passt de bal zonder na te denken. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol geeft een lange en hoge pass. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel schiet op doel. Adão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aponyi kopt de bal weg. Kisos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisos passt de bal zonder na te denken. Daar is Keinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keinan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft de bal voor. Klungelig pakt Taube de bal. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - The.Beatles 3:1

82e minuut.
Carol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adveren met de inworp. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 55%, The.Beatles 45%.
ANTALYA FC - The.Beatles 3:1