Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lod city fc ANTALYA FC
554445 Tactiek EfesTR
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
23 gemiddelde waardering 46.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Nes is nu in balbezit. Arnautović onderschept slim de pass. Arnautović met een sublieme pass. Kurtuluş geeft de bal voor. Särkikangas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordu trapt de bal weg. Nes heeft problemen om de bal te vangen. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arnautović passt de bal in één keer door. Adveren rent richting de bal. Adveren geeft een lange en hoge pass. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Adveren geeft de bal voor. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nes de bal. Büyükburç rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:1

31e minuut.
Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas passt de bal zonder na te denken. Arosemena rent richting de bal. Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas geeft een hoge lob. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap. Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arnautović met een sublieme pass. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arosemena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnautović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arosemena kopt de bal weg. Särkikangas rent richting de bal. Namdar is nu in balbezit. Büyükburç verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:2

43e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Adveren rent richting de bal. Adveren geeft de bal voor. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lod city fc 72%, ANTALYA FC 28%.
Lod city fc - ANTALYA FC 0:2

48e minuut.
Adveren rent richting de bal. Adveren passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş geeft de bal voor. Büyükburç maakt een snoekduik en kopt de bal. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:3

51e minuut.
Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena geeft de bal voor. Särkikangas krijgt zijn hoofd ertegen. Burke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caretto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arosemena met een snelle inworp. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:4

54e minuut.
Yahalomi passt de bal in één keer door. Namdar heeft problemen om de bal te vangen. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:5

57e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Särkikangas rent richting de bal. Büyükburç rent richting de bal. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:6

62e minuut.
Namdar geeft een hoge lob. Inworp. Arosemena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Arnautović met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:7

67e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena passt de bal zonder na te denken. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:8

70e minuut.
Arnautović met een sublieme pass. Arosemena rent richting de bal. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Särkikangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç passt de bal zonder na te denken. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Seror controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ordu neemt vlug de vrije trap. Särkikangas heeft problemen om de bal te vangen. Särkikangas draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lod city fc - ANTALYA FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lod city fc 64%, ANTALYA FC 36%.
Lod city fc - ANTALYA FC 0:9