Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones FC 2005 Yonose Fc
3vs3x Tactiek 3VS3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Wrzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzałka passt de bal zonder na te denken. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 1:0

13e minuut.
Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque passt de bal met de wreef. Daar is Wrzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzałka draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Campusano is nu in balbezit. Campusano geeft een hoge lob. Shyam rent richting de bal. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cruz Filho rent richting de bal. Zamudio geeft een hoge lob. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 2:0

31e minuut.
Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka probeert naar een medespeler te passen. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 3:0

37e minuut.
Moscoso kopt de bal weg. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano geeft de bal voor. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Shyam met een snelle inworp. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 53%, Yonose Fc 47%.
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 4:0

51e minuut.
Wrzałka passt de bal met de wreef. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tytoń draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 5:0

54e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barrios de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Shyam met de inworp. Millán is nu in balbezit. Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wrzałka probeert de bal met de borst te controleren. Wrzałka geeft een lange en hoge pass. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salgado trapt de bal weg. Wrzałka kopt de bal weg. Klungelig pakt Shyam de bal. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio schiet op doel. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Montenegro trapt de bal weg van het doel. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Duque met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 5:1

78e minuut.
Moscoso kopt de bal weg. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano onderschept slim de pass. Campusano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka passt de bal zonder na te denken. Tytoń rent richting de bal. Tytoń schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 6:1

90e minuut.
Duque speelt de bal door. Tytoń is nu in balbezit. Shyam is nu in balbezit. Shyam haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 63%, Yonose Fc 37%.
Tiburones FC 2005 - Yonose Fc 7:1