Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Yonose Fc
3vs3 trampa Tactiek 3VS3
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 12
33.7 gemiddelde waardering 49.6
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


11e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque onderschept slim de pass. Duque passt de bal in één keer door. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Duque met een snelle inworp. Moscoso probeert de bal met de borst te controleren. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscoso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moscoso kan niet meer verder spelen. Posada komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Yonose Fc 1:0

40e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Campusano geeft een lange en hoge pass. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque passt de bal in één keer door. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cataluniafc - Yonose Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 56%, Yonose Fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cataluniafc - Yonose Fc 1:1

56e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio met een sublieme pass. Avelino rent richting de bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Campusano probeert naar een medespeler te passen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ... Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Yonose Fc 1:2

66e minuut.
Posada rent richting de bal. Posada probeert naar een medespeler te passen. Barrios met een sublieme pass. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca is nu in balbezit. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 55%, Yonose Fc 45%.
cataluniafc - Yonose Fc 1:2