Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones FC 2005 cataluniafc
3vs3x Tactiek 3vs3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 36
matig Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


21e minuut.
Wan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares met een snelle inworp. Villate rent richting de bal. Villate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Inworp. Shyam met een snelle inworp. Villate bereikt de bal nog maar net als eerste. Villate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pleşca met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shyam met een snelle inworp. Villate bereikt de bal nog maar net als eerste. Villate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Shyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Villate onderschept slim de pass. Villate haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - cataluniafc 1:0

39e minuut.
Vega rent richting de bal. Villate onderschept slim de pass. Barrera rent richting de bal. Villate onderschept slim de pass. Villate schiet op doel. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 42%, cataluniafc 58%.
Tiburones FC 2005 - cataluniafc 1:0

46e minuut.
Shyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa onderschept slim de pass. Villate begaat een overtreding. Villate krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Shyam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shyam krijgt een gele kaart. Prieto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Prieto kan niet meer verder spelen. Morisaki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Barrera speelt de bal door. Inworp. Linares met de inworp. Villate rent richting de bal. Villate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vega met een sublieme pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Linares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mustafa is nu in balbezit. Shyam verovert de bal door een tackle van achteren. Shyam passt de bal met de wreef. Villate bereikt de bal nog maar net als eerste. Villate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cruz Filho is nu in balbezit. Toro is nu in balbezit. Cruz Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro probeert naar een medespeler te passen. Araque speelt de bal door. Paal! Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Montenegro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones FC 2005 - cataluniafc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 43%, cataluniafc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiburones FC 2005 - cataluniafc 1:1