Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvija U21 Portugal U21
Typhoon Tactiek DC#2
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 52.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Piesis de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Portugal U21 0:1

4e minuut.
Celmiņš met een harde bal richting middenveld. Zeltītis kopt de bal weg. Carqueja rent richting de bal. Veidenbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Veidenbergs draait met de bal, schiet en ... Olimpio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Drullis rent richting de bal. Drullis geeft een lange en hoge pass. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Olimpio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija U21 - Portugal U21 1:1

14e minuut.
Inworp. Piesis met de inworp. Cederiks probeert de bal met de borst te controleren. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zvirgzdiņš geeft een hoge lob. Inworp. Corte-Real met de inworp. Bizarro rent richting de bal. Bizarro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Cederiks de bal. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Drullis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabo de Asno met een snelle inworp. Corte-Real geeft een hoge lob. Lucas springt en kopt de bal. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Portugal U21 1:2

41e minuut.
Ābols heeft problemen om de bal te vangen. Bizarro is nu in balbezit. Bizarro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lucas de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 69%, Portugal U21 31%.
Latvija U21 - Portugal U21 1:2

46e minuut.
Pūtējs komt het veld opgelopen. Trūlis komt het veld opgelopen. Travanca komt het veld opgelopen. Talsis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veidenbergs zal de hoekschop nemen. Gandara is nu in balbezit. Gandara geeft de bal voor. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... Talsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Portugal U21 1:3

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coentrão komt het veld opgelopen. Laborinho komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho rent richting de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Talsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bizarro is nu in balbezit. Bizarro geeft de bal voor. Travanca kopt de bal weg. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Morgado de bal onder controle te krijgen. Morgado geeft een lange en hoge pass. Libis rent richting de bal. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martins komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bizarro speelt de bal door. Travanca rent richting de bal. Travanca passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zvirgzdiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Zvirgzdiņš passt de bal zonder na te denken. Pūtējs is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 70%, Portugal U21 30%.
Latvija U21 - Portugal U21 1:3