Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: frischauf heyen Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6575
frischauf heyen Westwood Allstars
LFC Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 40
solid Schieten average
excellent Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Majoros passt de bal met de wreef. Hoeneß is nu in balbezit. Hoeneß met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. Heinsch bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pfaff passt de bal in één keer door. Jüntgen rent richting de bal. Jüntgen haalt uit met een fantastische trap. Pfaff rent richting de bal. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jork probeert de bal aan de voet te houden. Jüntgen met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Heinsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - Westwood Allstars 1:0

15e minuut.
Bemberg geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hoeneß de bal onder controle te krijgen. Jüntgen speelt de bal door. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - Westwood Allstars 2:0

24e minuut.
Karthäuser geeft de bal voor. Buitenspel voor Pfaff. Goede buitenspelval van de verdediging. Jork maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pflaume rent richting de bal. Pflaume haalt uit met een fantastische trap. Finster bokst de bal weg. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - Westwood Allstars 2:1

28e minuut.
Pflaume passt de bal zonder na te denken. Häseler probeert naar een medespeler te passen. Jüntgen met een sublieme pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pflaume rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bártfai neemt de hoekschop. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeneß passt de bal met de wreef. Queck rent richting de bal. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Heinsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jüntgen is nu in balbezit. Jüntgen geeft een hoge lob. Jork probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frischauf heyen 44%, Westwood Allstars 56%.
frischauf heyen - Westwood Allstars 2:1

54e minuut.
Jork heeft problemen om de bal te vangen. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig passt de bal zonder na te denken. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Heinsch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - Westwood Allstars 3:1

75e minuut.
Balbierer geeft een hoge lob. Pfaff kopt de bal weg. Queck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Balbierer is nu in balbezit. Klungelig pakt Balbierer de bal. Balbierer speelt de bal door. Daar is Leddig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leddig geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Heinsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
frischauf heyen - Westwood Allstars 4:1

88e minuut.
Häseler onderschept slim de pass. Günsel onderschept slim de pass. Günsel passt de bal zonder na te denken. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. Heinsch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frischauf heyen 39%, Westwood Allstars 61%.
frischauf heyen - Westwood Allstars 4:1