Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: novese Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3357
burkittsville ricco birillo
Ono Tactiek 4-1-2-3
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
De Rop rent richting de bal. Yanal speelt de bal door. García López is nu in balbezit. García López draait met de bal, schiet en ... Kiermasz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 0:1

3e minuut.
Celin passt de bal met de wreef. Tospatlı rent richting de bal. Tospatlı passt de bal met de wreef. García López rent richting de bal. García López schiet op doel. Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Doğaner probeert naar een medespeler te passen. Contir bereikt de bal nog maar net als eerste. Contir geeft een lange en hoge pass. Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanal haalt uit met een fantastische trap. Werner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
García López is nu in balbezit. García López passt de bal in één keer door. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 0:2

18e minuut.
De Rop kopt de bal weg. Daar is Contir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Massolo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sisiak is nu in balbezit. Sisiak passt de bal met de wreef. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski schiet op doel. Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 1:2

22e minuut.
Szura controleert de bal met de borst. Szura geeft een hoge lob. Gärtner geeft de bal voor. Manuszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
burkittsville ricco - birillo 2:2

29e minuut.
Celin is nu in balbezit. Celin geeft de bal voor. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:3

29e minuut.
Yanal probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mészöly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Contir de bal. Massolo met een sublieme pass. Moyá rent richting de bal. Moyá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Waddell passt de bal zonder na te denken. Moya geeft de bal voor. García López kopt de bal weg. Moyá rent richting de bal. Moyá haalt uit met een fantastische trap. Kiermasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:4

41e minuut.
Tospatlı met een sublieme pass. García López is nu in balbezit. Moyá is nu in balbezit. García López is nu in balbezit. García López draait met de bal, schiet en ... Kiermasz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 62%, birillo 38%.
burkittsville ricco - birillo 2:5

46e minuut.
Özdem komt het veld opgelopen. Lardieri komt het veld opgelopen. Marangão komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Massolo met de inworp. Celin speelt de bal door. Moyá controleert de bal met de borst. Moyá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:6

53e minuut.
Moya met een sublieme pass. Massolo met een sublieme pass. Marangão is nu in balbezit. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:7

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melis komt het veld opgelopen. Kitzbichler komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo passt de bal in één keer door. Marangão rent richting de bal. Marangão schiet op doel. Kiermasz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sisiak controleert de bal met de borst. Celin onderschept slim de pass. Celin speelt de bal door. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De Rop rent richting de bal. Celin verovert de bal door een tackle van achteren. Celin probeert naar een medespeler te passen. Tospatlı rent richting de bal. Tospatlı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marangão maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Gorzawski rent richting de bal. Moyá onderschept slim de pass. Moyá probeert naar een medespeler te passen. Marangão is nu in balbezit. Marangão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tospatlı passt de bal in één keer door. Celin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mészöly de bal. Tospatlı rent richting de bal. Tospatlı geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Moya met een sublieme pass. Celin rent richting de bal. Celin probeert naar een medespeler te passen. Tospatlı heeft problemen om de bal te vangen. Tospatlı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marangão de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - birillo 2:8

86e minuut.
Moyá passt de bal in één keer door. Gorzawski met een sublieme pass. Tospatlı rent richting de bal. Tospatlı geeft de bal voor. Marangão maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Özdem geeft een lange en hoge pass. Lardieri rent richting de bal. Kitzbichler begaat een overtreding. Kitzbichler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 66%, birillo 34%.
burkittsville ricco - birillo 2:8