Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-09 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5618
Belarus U21 Lëtzebuerg U21
ESR Tactiek derbeder
62% Balbezit 38%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 31.3
good Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Kozec rent richting de bal. Sorcinelli is nu in balbezit. Kozec verovert de bal door een tackle van achteren. Faber verovert de bal door een tackle van achteren. Faber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kinnen passt de bal in één keer door. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun probeert naar een medespeler te passen. Feinen is nu in balbezit. Feinen schiet op doel. Barzdou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Usachonak rent richting de bal. Usachonak probeert naar een medespeler te passen. Hur`yan rent richting de bal. Hur`yan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

9e minuut.
Sorcinelli schiet op doel. Skryhan kopt de bal weg. Daar is Kozec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faber is nu in balbezit. Faber haalt uit met een fantastische trap. Barzdou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Braun met een snelle inworp. Sorcinelli rent richting de bal. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber schiet op doel. Barzdou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Faber onderschept slim de pass. Kozec verovert de bal door een tackle van achteren. Braun verovert de bal door een tackle van achteren. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Maskaleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Haiduhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber onderschept slim de pass. Faber passt de bal met de wreef. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli schiet op doel. Barzdou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mayer rent richting de bal. Kozec is nu in balbezit. Kozec geeft de bal voor. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kinnen probeert naar een medespeler te passen. Kozec probeert naar een medespeler te passen. Haiduhovich met een sublieme pass. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Usachonak kopt de bal weg. Pesik is nu in balbezit. Hur`yan rent richting de bal. Pesik is nu in balbezit. Pesik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Braun de bal. Kozec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozec speelt de bal door. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Kinnen de bal. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich passt de bal zonder na te denken. Pesik rent richting de bal. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hur`yan heeft problemen om de bal te vangen. Hur`yan probeert naar een medespeler te passen. Usachonak geeft een hoge lob. Daar is Pesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kozec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozec passt de bal in één keer door. Daar is Pesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hur`yan rent richting de bal. Hur`yan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kinnen kopt de bal weg. Tremont probeert naar een medespeler te passen. Christen probeert de bal met de borst te controleren. Hur`yan is nu in balbezit. Hur`yan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal rolt over de achterlijn. Hubarevich komt het veld opgelopen. Liahnovich komt het veld opgelopen. Pir`janovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 42%, Lëtzebuerg U21 58%.
Belarus U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Kozec de bal. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mayer zijn tegenspeler op de grond. Mayer krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hubarevich passt de bal in één keer door. Mores rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesik. Pesik krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Christen met een sublieme pass. Mayer heeft problemen om de bal te vangen. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hivert trapt de bal weg. Kozec kopt de bal weg. Hubarevich rent richting de bal. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tremont is nu in balbezit. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kinnen geeft de bal voor. Sasnouski is nu in balbezit. Sasnouski geeft de bal voor. Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich draait met de bal, schiet en ... Hivert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pir`janovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Faber haalt uit met een fantastische trap. Sasnouski kopt de bal weg. Maskaleu geeft de bal voor. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. Hivert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus U21 46%, Lëtzebuerg U21 54%.
Belarus U21 - Lëtzebuerg U21 3:0