Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Delta United Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7511
FC Delta United CanOnlyGetBetter
t2 Tactiek 4132
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
40 gemiddelde waardering 38
good Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Kuśmierski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negură met de inworp. Gogov geeft de bal voor. Malancu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gugu probeert naar een medespeler te passen. Sundfors geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Aktaroğlu rent richting de bal. Aktaroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
BeardsIey passt de bal zonder na te denken. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal met de wreef. ColIymore rent richting de bal. ColIymore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sundfors geeft een hoge lob. Sno kopt de bal weg. Golding is nu in balbezit. Golding schiet op doel. Râpanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Negură rent richting de bal. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart. Negură raakt geblesseerd tijdens het duel. Gogov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Öhberg de bal. Malancu is nu in balbezit. Malancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 1:0

35e minuut.
Vitakić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Öhberg de bal. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 2:0

40e minuut.
Simpson controleert de bal met de borst. Simpson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Öhberg de bal. Malancu is nu in balbezit. Malancu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Negură is nu in balbezit. Simpson maakt een afschuwelijke overtreding. Simpson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Negură raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gogov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Iling-Junior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iling-Junior speelt de bal door. Modan kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitakić de bal. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 44%, CanOnlyGetBetter 56%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 2:0

47e minuut.
Modan rent richting de bal. ColIymore maakt een afschuwelijke overtreding. Modan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malancu is nu in balbezit. Malancu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Iling-Junior trapt de bal weg. Gugu kopt de bal weg. Malancu kan de bal niet met de borst controleren. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Iling-Junior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 3:0

51e minuut.
Gogov is nu in balbezit. Gogov passt de bal zonder na te denken. Malancu is nu in balbezit. Malancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:0

55e minuut.
Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Mereuţă rent richting de bal. Golding onderschept slim de pass. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:1

58e minuut.
Aktaroğlu rent richting de bal. Aktaroğlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gogov de bal onder controle te krijgen. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
ColIymore is nu in balbezit. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea draait met de bal, schiet en ... Iling-Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golding is nu in balbezit. Golding haalt uit met een fantastische trap. Râpanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:2

69e minuut.
BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu onderschept slim de pass. Öhberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu onderschept slim de pass. Malancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 5:2

70e minuut.
Edwards komt het veld opgelopen. Farrell komt het veld opgelopen. Galinho komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Öhberg is nu in balbezit. Öhberg geeft een hoge lob. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bunea kopt de bal weg. Modan heeft problemen om de bal te vangen. Modan passt de bal in één keer door. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 6:2

82e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Farrell is nu in balbezit. Malancu onderschept slim de pass. Malancu draait met de bal, schiet en ... Galinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 38%, CanOnlyGetBetter 62%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 6:2