Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-08 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gradina cu melci
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7120
Curcanii Masia-Cubana
4-3-3_Hitch Tactiek 5-2-1L-2
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
36.8 gemiddelde waardering 64.4
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Goitia Peña passt de bal met de wreef. Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês geeft een hoge lob. Morffi rent richting de bal. Morffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:1

7e minuut.
Chinês probeert naar een medespeler te passen. Bączyk probeert naar een medespeler te passen. Frangueiro is nu in balbezit. Frangueiro geeft een lange en hoge pass. Nadal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:2

11e minuut.
Chinês probeert naar een medespeler te passen. Frangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangueiro geeft de bal voor. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Mastrostefano bokst de bal weg. Avgoustidis rent richting de bal. Nadal onderschept slim de pass. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:3

16e minuut.
Avgoustidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal onderschept slim de pass. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal onderschept slim de pass. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Mastrostefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Goitia Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña speelt de bal door. Frangueiro is nu in balbezit. Frangueiro geeft de bal voor. Morffi springt en kopt de bal. Mastrostefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Frangueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña geeft een lange en hoge pass. Nadal springt en kopt de bal. Avgoustidis heeft problemen om de bal te vangen. Mastrostefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Goitia Peña geeft een hoge lob. Nadal kopt de bal weg. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Mastrostefano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:4

29e minuut.
Chinês probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chvástal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chvástal geeft een hoge lob. Morffi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:5

32e minuut.
Karamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frangueiro met een snelle inworp. Goitia Peña geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Chinês is nu in balbezit. Chinês met een sublieme pass. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña geeft een lange en hoge pass. Morffi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Nadal is nu in balbezit. Morffi is nu in balbezit. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 73%, Masia-Cubana 27%.
Curcanii - Masia-Cubana 0:6

46e minuut.
Almeida komt het veld opgelopen. Benavides komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Avgoustidis speelt de bal door. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morffi de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Mastrostefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:7

53e minuut.
Chinês geeft de bal voor. Hajdučko kopt de bal weg. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi onderschept slim de pass. Morffi draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chinês geeft een lange en hoge pass. Farías kopt de bal weg. Daar is Hajdučko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:8

60e minuut.
Marín komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Karamanis rent richting de bal. Nadal onderschept slim de pass. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Nadal schiet op doel. Mastrostefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:9

62e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Karamanis passt de bal met de wreef. Avgoustidis rent richting de bal. Nadal onderschept slim de pass. Nadal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Avgoustidis rent richting de bal. Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karamanis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Chinês is nu in balbezit. Montserrat begaat een overtreding. Chinês is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chinês met een snel genomen vrije trap. Frangueiro is nu in balbezit. Frangueiro geeft een hoge lob. Nadal springt en kopt de bal. Mastrostefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karamanis de bal. Mastrostefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:10

71e minuut.
Goitia Peña passt de bal in één keer door. Chinês met een sublieme pass. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:11

73e minuut.
Chinês passt de bal in één keer door. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña passt de bal in één keer door. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel. Mastrostefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hajdučko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marín is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:12

77e minuut.
Almeida kopt de bal weg. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:13

82e minuut.
Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frangueiro de bal. Frangueiro geeft een hoge lob. Nadal maakt een snoekduik en kopt de bal. Mastrostefano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Chinês de bal. Chinês geeft de bal voor. Nadal krijgt zijn hoofd ertegen. Mastrostefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Karamanis rent richting de bal. Karamanis geeft een lange en hoge pass. Goitia Peña met een sublieme pass. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Karamanis geeft de bal voor. Chinês rent richting de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Mastrostefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:14

89e minuut.
Bączyk geeft een lange en hoge pass. Marín kopt de bal weg. Frangueiro rent richting de bal. Frangueiro geeft de bal voor. Nadal maakt een snoekduik en kopt de bal. Mastrostefano bokst de bal weg. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel. Mastrostefano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Masia-Cubana 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 83%, Masia-Cubana 17%.
Curcanii - Masia-Cubana 0:15