Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Portugal U21
4-2-1-1-2 meet Tactiek DD#4
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Broman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tveskæg de bal onder controle te krijgen. Bizarro met een sublieme pass. Rabo de Asno is nu in balbezit. Rabo de Asno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lundby Hansen onderschept slim de pass. Lundby Hansen geeft de bal voor. Daar is Bizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizarro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Portugal U21 0:1

11e minuut.
Ankersø kan de bal niet met de borst controleren. Ankersø geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabo de Asno met een snelle inworp. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. Praahl bokst de bal weg.

14e minuut.
Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa passt de bal in één keer door. Daar is Broman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Penetrante onderschept slim de pass. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa passt de bal zonder na te denken. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Portugal U21 0:2

23e minuut.
Lundby Hansen met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Penetrante de bal onder controle te krijgen. Rabo de Asno speelt de bal door. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Penetrante geeft de bal voor. Bizarro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carstensen. Carstensen krijgt een gele kaart. Bizarro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Carqueja geeft de bal voor. Bizarro rent richting de bal. Bizarro passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 65%, Portugal U21 35%.
Danmark U21 - Portugal U21 0:2

46e minuut.
Kjeldbjerg komt het veld opgelopen. Engelund komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kjeldbjerg probeert naar een medespeler te passen. Kastrup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praça. Praça krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Penetrante controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Laborinho komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ørnholt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabo de Asno. Ørnholt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Catanas komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Dengsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe geeft een hoge lob. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dybdal passt de bal met de wreef. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça begaat een overtreding. Kastrup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dengsøe wilt de vrije trap nemen. Olimpio bokst de bal weg.

75e minuut.
Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandara rent richting de bal. Dybdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybdal krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rabo de Asno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Asno geeft een lange en hoge pass. Lundby Hansen rent richting de bal. Laborinho onderschept slim de pass. Laborinho schiet op doel. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Naves komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramalhete komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Morgado met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lundby Hansen de bal onder controle te krijgen. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves schiet op doel. Praahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 58%, Portugal U21 42%.
Danmark U21 - Portugal U21 0:2