Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.A.E. U21 O‘zbekiston U21
orange Tactiek Reflect-Wall
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 25.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
AL Omer onderschept slim de pass. AL Omer geeft de bal voor. Yong`oqov kopt de bal weg. Khater rent richting de bal. Khater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong`oqov rent richting de bal. Khater onderschept slim de pass. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Xonayev passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani geeft een hoge lob. Awzai is nu in balbezit. Awzai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Asad rent richting de bal. Hana Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Gobash geeft de bal voor. Khater rent richting de bal. Khater schiet op doel. Laretov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Asad kopt de bal weg. AL Omer probeert de bal aan de voet te houden. Sardirov is nu in balbezit. Asad bereikt de bal nog maar net als eerste. Asad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. U21 24%, O‘zbekiston U21 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.A.E. U21 - O‘zbekiston U21 0:0

49e minuut.
Khater kopt de bal weg. Iltimosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Awzai is nu in balbezit. Awzai haalt uit met een fantastische trap. Laretov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - O‘zbekiston U21 1:0

50e minuut.
Laretov trapt de bal weg van het doel. Hana Gobash rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asad. Asad krijgt een gele kaart.

55e minuut.
bin Sakhtyani speelt de bal door. Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid geeft een hoge lob. Khater is nu in balbezit. Khater draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Warthani komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Khater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong`oqov rent richting de bal. Khater verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin azad komt het veld opgelopen. Sulayman Abbas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hana Gobash speelt de bal door. Yong`oqov rent richting de bal. Warthani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warthani krijgt een gele kaart.

75e minuut.
bin Sakhtyani geeft een hoge lob. Ibragimov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iltimosov de bal onder controle te krijgen. Khater rent richting de bal. Khater draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
bin azad met de inworp. Hana Humaid geeft een hoge lob. Warthani rent richting de bal. Warthani schiet op doel. Ibragimov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Warthani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yong`oqov speelt de bal door. Mengamov probeert de bal met de borst te controleren. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Inworp. bin Jawhar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Beitar komt het veld opgelopen. Laretov trapt de bal weg van het doel. Hana Gobash kopt de bal weg. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laretov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. U21 - O‘zbekiston U21 2:0

88e minuut.
Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. bin Jawhar geeft de bal voor. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar draait met de bal, schiet en ... Laretov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laretov met een harde bal richting middenveld. Hana Gobash kopt de bal weg. Warthani is nu in balbezit. Warthani geeft een hoge lob. Laretov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. U21 21%, O‘zbekiston U21 79%.
U.A.E. U21 - O‘zbekiston U21 2:0