Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Reboceros de La Piedad
Onicomicosis Tactiek copa 2.0
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave passt de bal zonder na te denken. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Poikela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puchir zal de hoekschop nemen. Di Perna maakt een snoekduik en kopt de bal. Poikela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reboceros de La Piedad 0:1

8e minuut.
Ramos speelt de bal door. Olave heeft problemen om de bal te vangen. Olave probeert naar een medespeler te passen. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Poikela bokst de bal weg.

12e minuut.
Gombita onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mena zal de hoekschop nemen. Gros springt en kopt de bal. Türktöre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meraki - Reboceros de La Piedad 1:1

15e minuut.
Türktöre met een harde bal richting middenveld. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal zonder na te denken. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Poikela bokst de bal weg.

21e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olave met een snelle inworp. Ramos geeft een hoge lob. Di Perna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Puchir kopt de bal weg. Chabrán is nu in balbezit. Cacique onderschept slim de pass. Cacique haalt uit met een fantastische trap. Poikela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reboceros de La Piedad 1:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vreća met een snelle inworp. Myrvang geeft een lange en hoge pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Valle controleert de bal met de borst. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacique is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Perna komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vreća bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrvang is nu in balbezit. Ramos maakt een afschuwelijke overtreding. Ramos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 53%, Reboceros de La Piedad 47%.
Meraki - Reboceros de La Piedad 1:2

46e minuut.
Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchir. Gros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gros kan niet meer verder spelen. Pigulevich komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Di Perna springt en kopt de bal. Veiga rent richting de bal. Veiga geeft een hoge lob. Mondale geeft een hoge lob. Di Perna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buitenspel voor Cacique. Goede buitenspelval van de verdediging. Chabrán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pigulevich kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Albrizi is nu in balbezit. Albrizi geeft een hoge lob. Mendoza kan de bal niet met de borst controleren. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cacique rent richting de bal. Victorino onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchir met de inworp. Ramos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga geeft de bal voor. Pigulevich kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Olave passt de bal zonder na te denken. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique passt de bal met de wreef. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramos kopt de bal weg. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrvang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myrvang krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Valle de bal. Di Perna rent richting de bal. Valle begaat een overtreding. Valle krijgt een gele kaart. Di Perna roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Di Perna kan niet meer verder spelen. Kanar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Albrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća rent richting de bal. Vreća heeft problemen om de bal te vangen. Vreća schiet op doel. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 51%, Reboceros de La Piedad 49%.
Meraki - Reboceros de La Piedad 1:2