Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-10 19:24
  • Bekerwedstrijd: Eindronde
  • Stadion: Tempo Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10213
Tempo Eberg
jajola Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Comin rent richting de bal. Comin met een sublieme pass. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een lange en hoge pass. Lansheere kopt de bal weg. Klungelig pakt Beerens de bal. Beerens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Eberg 1:0

17e minuut.
Nevejans rent richting de bal. Nevejans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lansheere de bal. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nevejans onderschept slim de pass. Nevejans geeft een hoge lob. Claes kopt de bal weg. Beerens heeft problemen om de bal te vangen. Beerens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is De Clerck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tollenaere geeft de bal voor. Braspenninckx rent richting de bal. Lenaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Eberg 2:0

31e minuut.
Delacourt speelt de bal door. Klungelig pakt Beerens de bal. Beerens speelt de bal door. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Eberg 3:0

33e minuut.
van den Elzen passt de bal zonder na te denken. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 45%, Eberg 55%.
Tempo - Eberg 3:0

52e minuut.
Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts geeft de bal voor. Daar is Caspers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demol is nu in balbezit. Demol draait met de bal, schiet en ... van Moeseke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Moeseke probeert naar een medespeler te passen. Lansheere kopt de bal weg. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens geeft een lange en hoge pass. Paal! van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. van den Elzen stond buitenspel. Claes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caspers rent richting de bal. Demol onderschept slim de pass. Demol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Eberg 4:0

63e minuut.
Tollenaere geeft een lange en hoge pass. Daar is Claes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claes met een sublieme pass. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Daar is Demol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Braspenninckx is nu in balbezit. Demol bereikt de bal nog maar net als eerste. Demol draait met de bal, schiet en ... van Moeseke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Lemmens de bal. Demol rent richting de bal. Met opzet legt Caspers zijn tegenspeler op de grond. Caspers krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De Clerck probeert de bal met de borst te controleren. Lansheere is nu in balbezit. De Clerck rent richting de bal. van den Elzen is nu in balbezit. van den Elzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nevejans speelt de bal door. Lansheere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansheere passt de bal met de wreef. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo - Eberg 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo 36%, Eberg 64%.
Tempo - Eberg 5:0