Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-10 19:12
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dybala Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2071
Dybala F.C.CALIFFO
442 Tactiek WINGS
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Bertelli heeft problemen om de bal te vangen. Raspanti verovert de bal door een tackle van achteren. Raspanti speelt de bal door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli passt de bal zonder na te denken. Karsai met een sublieme pass. Vučina rent richting de bal. Vučina haalt uit met een fantastische trap. Frosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ustillani geeft een hoge lob. Belli kopt de bal weg. Klungelig pakt Ustillani de bal. Vučina is nu in balbezit. Vučina draait met de bal, schiet en ... Frosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Frosi met een sublieme pass. Daar is Raspanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raspanti passt de bal met de wreef. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Frosi bokst de bal weg.

24e minuut.
Belli onderschept slim de pass. Belli geeft een lange en hoge pass. Łakomiec rent richting de bal. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina draait met de bal, schiet en ... Frosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:1

27e minuut.
Oleszek met een sublieme pass. Karsai rent richting de bal. Karsai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:2

28e minuut.
Spoldi rent richting de bal. Spoldi passt de bal zonder na te denken. Oleszek speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Karsai heeft problemen om de bal te vangen. Karsai speelt de bal door. Vučina is nu in balbezit. Vučina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:3

40e minuut.
Belli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne schiet op doel. Frosi bokst de bal weg.

45e minuut.
Donello met een sublieme pass. Raspanti is nu in balbezit. Raspanti passt de bal met de wreef. Karsai rent richting de bal. Karsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 69%, F.C.CALIFFO 31%.
Dybala - F.C.CALIFFO 0:3

48e minuut.
Tasovac geeft een lange en hoge pass. Yeşne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łakomiec. Yeşne raakt geblesseerd tijdens het duel. Raspanti komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Yeşne is nu in balbezit. Karsai rent richting de bal. Yeşne is nu in balbezit. Karsai rent richting de bal. Karsai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Rita de bal. Raspanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspanti probeert naar een medespeler te passen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Belli met een sublieme pass. Karsai rent richting de bal. Oleszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oleszek krijgt een gele kaart. Karsai raakt geblesseerd tijdens het duel. Belli met een snel genomen vrije trap. Daar is Bertelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Belli probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Frosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:4

67e minuut.
Vučina kopt de bal weg. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:5

70e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oleszek. Yeşne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donello met een snel genomen vrije trap. Vučina rent richting de bal. Vučina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Karsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai passt de bal zonder na te denken. Raspanti speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vučina de bal. Vučina schiet op doel. Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:6

79e minuut.
Raspanti rent richting de bal. Raspanti met een sublieme pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel. Frosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 0:7

82e minuut.
Rita is nu in balbezit. Rita passt de bal met de wreef. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 1:7

86e minuut.
Donello geeft de bal voor. Yeşne rent richting de bal. Yeşne probeert naar een medespeler te passen. Vučina rent richting de bal. Vučina haalt uit met een fantastische trap. Frosi bokst de bal weg. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 1:8

89e minuut.
Karsai passt de bal met de wreef. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli speelt de bal door. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - F.C.CALIFFO 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 75%, F.C.CALIFFO 25%.
Dybala - F.C.CALIFFO 1:9