Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-16 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Srbija Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15892
Srbija România
5-2-1-2b Tactiek 451
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
72.2 gemiddelde waardering 82.1
formidable Schieten outstanding
excellent Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Jusufspahić geeft een hoge lob. Serafimović is nu in balbezit. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović rent richting de bal. Serafimović schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Guran passt de bal met de wreef. Călugăru geeft een hoge lob. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Rakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 0:1

33e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Spasov is nu in balbezit. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović schiet op doel. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Srbija - România 1:1

41e minuut.
Guran met een sublieme pass. Firică rent richting de bal. Firică passt de bal met de wreef. Guran geeft een hoge lob. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. Rakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 53%, România 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Srbija - România 1:1

55e minuut.
Kolarić probeert de bal aan de voet te houden. Kačar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vascu. Vascu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Călugăru speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft de bal voor. Vascu springt en kopt de bal. Rakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 1:2

58e minuut.
Spasov kopt de bal weg. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Srbija - România 2:2

68e minuut.
Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - România 3:2

68e minuut.
Gagić komt het veld opgelopen. Tudorache komt het veld opgelopen. Ristović komt het veld opgelopen. Prlainović komt het veld opgelopen. Bandulaja komt het veld opgelopen. Ljubanović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kačar geeft een lange en hoge pass. Necula probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Tudorache springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maksić neemt vlug de vrije trap. Ljubanović rent richting de bal. Guran rent richting de bal. Ljubanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubanović draait met de bal, schiet en ... Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Călugăru is nu in balbezit. Călugăru passt de bal zonder na te denken. Guran speelt de bal door. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Tudorache maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guran speelt de bal door. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft de bal voor. Tudorache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 56%, România 44%.
Srbija - România 3:2