Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Azərbaycan U21
DC#5 Tactiek Az-3
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51.8 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Klungelig pakt Rebougas de bal. Mahmudov rent richting de bal. Vitorino de Almeida begaat een overtreding. Vitorino de Almeida krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Umudov kopt de bal weg. Mahmudov rent richting de bal. Rebougas is nu in balbezit. Umudov onderschept slim de pass. Umudov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Espada kopt de bal weg. Səmədov is nu in balbezit. Montenegro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montenegro krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bəkirzadə passt de bal zonder na te denken. Umudov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebougas. Rebougas krijgt een gele kaart. Umudov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bəkirzadə met een snel genomen vrije trap. Mahmudov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

35e minuut.
Rebougas rent richting de bal. Catanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahmudov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Maravilhosa geeft een hoge lob. Abutalıbov kopt de bal weg. Espada probeert naar een medespeler te passen. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mahmudov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Əkbərov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 43%, Azərbaycan U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portugal U21 - Azərbaycan U21 0:0

46e minuut.
Əkbərov met een sublieme pass. Rebougas rent richting de bal. Umudov onderschept slim de pass. Mahmudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudov haalt uit met een fantastische trap. Olimpio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Qasımov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Umudov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Penetrante komt het veld opgelopen. Maravilhosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cambraia komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Penetrante stond buitenspel. Laborinho komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laborinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nəcəfzadə komt het veld opgelopen. Carvalhosa komt het veld opgelopen. Xoşqayıbov komt het veld opgelopen. Penetrante neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Azərbaycan U21 1:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corte-Real komt het veld opgelopen. Qəzənfərov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Mahmudov is nu in balbezit. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal U21 - Azərbaycan U21 1:1

87e minuut.
Qəzənfərov onderschept slim de pass. Qəzənfərov met een sublieme pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Azərbaycan U21 1:2

90e minuut.
Qəzənfərov rent richting de bal. Catanas onderschept slim de pass. Catanas passt de bal met de wreef. Laborinho rent richting de bal. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 51%, Azərbaycan U21 49%.
Portugal U21 - Azərbaycan U21 1:2