Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: US Les Viltansou Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5532
US Les Viltansou FCSR Obernai
gloup Tactiek Allez, Salut !
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Köpplinger speelt de bal door. Fusserl rent richting de bal. Fusserl geeft een hoge lob. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Olagnier heeft problemen om de bal te vangen. Olagnier passt de bal in één keer door. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 1:0

15e minuut.
Collé kopt de bal weg. Collé rent richting de bal. Köpplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kämmer de bal. Kämmer met een sublieme pass. Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpplinger draait met de bal, schiet en ... Bard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dastarac geeft een hoge lob. Fusserl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Köpplinger de bal. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 3:0

26e minuut.
Fusserl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl passt de bal zonder na te denken. Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpplinger draait met de bal, schiet en ... Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 4:0

27e minuut.
Collé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

31e minuut.
Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl onderschept slim de pass. Fusserl passt de bal zonder na te denken. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard bokst de bal weg.

32e minuut.
Bard probeert naar een medespeler te passen. Fusserl probeert naar een medespeler te passen. Köpplinger heeft problemen om de bal te vangen. Köpplinger draait met de bal, schiet en ... Bard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 5:0

36e minuut.
Motte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac is nu in balbezit. Motte rent richting de bal. Köpplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Köpplinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 6:0

40e minuut.
Collé probeert de bal met de borst te controleren. Fusserl rent richting de bal. Fusserl met een sublieme pass. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger schiet op doel. Bard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpplinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bard probeert naar een medespeler te passen. Fusserl kopt de bal weg. Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpplinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bard de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fusserl zal de hoekschop nemen. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger schiet op doel. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Motte geeft de bal voor. Collé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fusserl met een sublieme pass. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard bokst de bal weg. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap. Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 25%, FCSR Obernai 75%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 6:0

51e minuut.
Kämmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kämmer met een sublieme pass. Klungelig pakt Köpplinger de bal. Köpplinger schiet op doel. Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kämmer passt de bal met de wreef. Fusserl met een sublieme pass. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 7:0

60e minuut.
Kämmer passt de bal zonder na te denken. Fusserl met een sublieme pass. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger schiet op doel. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 8:0

68e minuut.
Dastarac passt de bal in één keer door. Olagnier rent richting de bal. Olagnier speelt de bal door. Köpplinger heeft problemen om de bal te vangen. Köpplinger draait met de bal, schiet en ... Bard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Olagnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl met een sublieme pass. Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 9:0

76e minuut.
Collé met een sublieme pass. Motte is nu in balbezit. Motte geeft een lange en hoge pass. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fusserl met een sublieme pass. Kämmer is nu in balbezit. Kämmer passt de bal met de wreef. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kämmer rent richting de bal. Kämmer probeert naar een medespeler te passen. Köpplinger is nu in balbezit. Köpplinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 10:0

89e minuut.
Collé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó passt de bal in één keer door. Köpplinger rent richting de bal. Köpplinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 30%, FCSR Obernai 70%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 11:0