Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Mödling Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2102
FC Mödling Waidler FC
Kill Bill Tactiek VT neu
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 36.1
excellent Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Haidinger schiet op doel. Makrutzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öllinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lercher springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Brás geeft een lange en hoge pass. Oberacker probeert de bal aan de voet te houden. Ariotti is nu in balbezit. Lercher verovert de bal door een tackle van achteren. Lercher draait met de bal, schiet en ... Kliemann bokst de bal weg.

23e minuut.
Lenglet is nu in balbezit. Haidinger onderschept slim de pass. Haidinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Lercher de bal. Lercher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Lenglet de bal. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Waidler FC 1:0

35e minuut.
Al-Hazam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makrutzki de bal. Lercher speelt de bal door. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski schiet op doel. Kliemann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Al-Hazam met de inworp. Holubec geeft een lange en hoge pass. Scarafoni heeft problemen om de bal te vangen. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makrutzki rent richting de bal. Ariotti is nu in balbezit. Haidinger onderschept slim de pass. Haidinger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Krecikowski schiet op doel. Hádek probeert de bal aan de voet te houden. Öllinger geeft een hoge lob. Lercher maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Scarafoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliemann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Waidler FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 28%, Waidler FC 72%.
FC Mödling - Waidler FC 2:0

47e minuut.
Krecikowski kopt de bal weg. Daar is McManaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lercher rent richting de bal. Lercher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Waidler FC 3:0

51e minuut.
Holubec met de inworp. Lercher kan de bal niet met de borst controleren. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher verovert de bal door een tackle van achteren. Lercher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lercher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holubec rent richting de bal. Holubec geeft een lange en hoge pass. Öllinger controleert de bal met de borst. Öllinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Klungelig pakt Holubec de bal. Holubec speelt de bal door. Haidinger geeft de bal voor. Krecikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hádek verovert de bal door een tackle van achteren. Hádek geeft een hoge lob. Połubiński kopt de bal weg. Lercher controleert de bal met de borst. Lercher schiet op doel. Kliemann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krecikowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Waidler FC 4:0

70e minuut.
Forc komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Seidenreiter komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Holubec speelt de bal door. Öllinger heeft problemen om de bal te vangen. Öllinger met een sublieme pass. Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hádek onderschept slim de pass. Makrutzki geeft een lange en hoge pass. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński geeft de bal voor. Seidenreiter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Xudatov komt het veld opgelopen. Eidenhammer komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Haidinger rent richting de bal. Haidinger geeft de bal voor. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Kliemann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Waidler FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 23%, Waidler FC 77%.
FC Mödling - Waidler FC 5:0