Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-20 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8597
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 65.2
good Schieten solid
good Passen very good
weak Verdedigen average


11e minuut.
Filičko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Tibenský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rusinák probeert naar een medespeler te passen. Fabíny is nu in balbezit. Fabíny heeft problemen om de bal te vangen. Fabíny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 0:1

44e minuut.
Filičko met een sublieme pass. Bolkar rent richting de bal. Bolkar geeft de bal voor. Filičko rent richting de bal. Filičko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zborovský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 62%, Arsenal Prague 38%.
Raptor - Arsenal Prague 0:1

46e minuut.
Božinović komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cherundolo probeert naar een medespeler te passen. Kokorus is nu in balbezit. Kokorus speelt de bal door. Vorlický rent richting de bal. Vorlický draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Fabíny passt de bal zonder na te denken. Hvalec rent richting de bal. Hvalec geeft de bal voor. Koksov kan de bal niet met de borst controleren. Koksov schiet op doel. Božinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koksov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov haalt uit met een fantastische trap. Božinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Čeřovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeřovský speelt de bal door. Daar is Pintar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar schiet op doel. Tibenský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 0:2

64e minuut.
Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Pintar is nu in balbezit. Pintar heeft problemen om de bal te vangen. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Tibenský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Čeřovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winkler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kokorus verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorus probeert naar een medespeler te passen. Cherundolo rent richting de bal. Cherundolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 0:3

77e minuut.
Cherundolo probeert naar een medespeler te passen. Winkler met een sublieme pass. Klungelig pakt Pintar de bal. Pintar schiet op doel. Tibenský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - Arsenal Prague 0:4

84e minuut.
Poničan met een sublieme pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 55%, Arsenal Prague 45%.
Raptor - Arsenal Prague 0:4