Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panama FC 1902 ANFIELD LFC
442 Tactiek cork
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Bergkamp rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Leopard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:1

9e minuut.
Manolov passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Leopard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:2

12e minuut.
Pałyga geeft een lange en hoge pass. Motson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Leopard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:3

13e minuut.
Örn heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergkamp. Örn raakt geblesseerd tijdens het duel. Trippier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gyánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgado is nu in balbezit. Morgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ellard is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Leopard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:4

24e minuut.
Tait is nu in balbezit. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Manolov probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:5

33e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Stefani heeft problemen om de bal te vangen. Stefani geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Leopard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Ellard de bal onder controle te krijgen. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Leopard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ellard de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panama FC 1902 74%, ANFIELD LFC 26%.
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:6

46e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Trippier is nu in balbezit. Bergkamp onderschept slim de pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Manolov met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal met de wreef. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Motson is nu in balbezit. Motson geeft de bal voor. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sellars geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Samaniego trapt de bal weg van het doel. Manolov kopt de bal weg. Araúz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Leopard trapt de bal weg. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Leopard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
Araúz speelt de bal door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:7

67e minuut.
Araúz speelt de bal door. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:8

69e minuut.
Hudeda rent richting de bal. Manolov is nu in balbezit. Manolov speelt de bal door. Klungelig pakt Araúz de bal. Araúz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stefani rent richting de bal. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Manolov met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Morgado met een sublieme pass. Örn bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Məmmədoğlu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hudeda geeft een hoge lob. Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Leopard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:9

76e minuut.
Stefani rent richting de bal. Stefani geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:10

85e minuut.
Məmmədoğlu met een snelle inworp. Araúz met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Stefani geeft een hoge lob. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Leopard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergkamp controleert de bal met de borst. Leopard speelt de bal door. Araúz kopt de bal weg. Bergkamp probeert de bal met de borst te controleren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panama FC 1902 74%, ANFIELD LFC 26%.
Panama FC 1902 - ANFIELD LFC 0:10